Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-11-13, 19:29
Το avatar του χρήστη pantelos
pantelos Ο χρήστης pantelos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: αθηνα (παλληνη)
Προεπιλογή

καλησπερα και παλι!!! μανωλη καταρχην ευχαριστω για το ενδιαφερων και τις απαντησεις!!! εχω εδω και κανενα 2μινο που το παλεβω με την γενηστρα... η γενηστρα ειναι μονο τζαμι τιποτα αλλο μεσα εκτος του κονου... τα ψαρια δωξα το θεο μου γεννανε συνεχεια.. συνιθος 1 η 2 μερες αφου χαθει η προηγουμενη γεννα... εχουν γενησει ετσι πανω απο 20-25 φορες εχω χασει το μετριμα πλεον... εχω δοκιμασει πολλα και διαφορα... δοκιμασα να χαμιλωσω θερμοκρασια,δοκιμασα να μαλακωσω κιαλο το νερο,δοκιμασα με λιγοτερα φωτα,δοκιμασα με ποιο πολλες αλλαγες νερου,δοκιμασα να βαλω αεραντλια κατω απο τα αυγα σε περιπτωση που δεν τα αεριζουν καλα οι γονεις και γιαυτο χαλανε κτλπ κτλπ.... ΔΕΝ επιασε τιποτα απο ολα αυτα.... τα ψαρια συνεχιζουν να γεννανε συνεχεια και συνεχεια να χανουν τις γεννες απο fungus... το κυριοτερο λαθος που κανω μαλλον ειναι οτι δεν εχω απολυμανει τιποτα γιατι δεν το θεωρισα σημαντικο.. (βασικα δεν ιθελα να προσθεσω οτιδιποτε ζουμια στο ενυδρειο και συνχρονος στα ψαρια μου δηλαδη....) πιστευεις οτι αν χρησιμοποιησω λιγο μπλε θα σωθει η κατασταση??

Page generated in 0,01284 seconds with 10 queries