Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-09-13, 18:35
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω με ενα "παρατημενο" ενυδρειο 170 χ 45 χ 55 στην Αθηνα/Πειραια, που εχει μεσα ενα δολοφονο και δυο μικρα οσκαρ, θα εκανα τα εξης.
Θα εδινα το δολοφονο.
Ααα ξεχασα.
Μαλλον θα προτιμουσα να κραταγα το γομαρι που το εχω και χρονια, και θα εδινα τα οσκαρ
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alekos Εμφάνιση μηνυμάτων
μα συγνώμη κιόλας,εδώ μέσα γράφουμε ότι γράφουμε για τσαμπουκάδες ή λέμε τη γνώμη μας?συγνώμη κύριοι αλλά δεν έγραψα για να γράψω ούτε προσπάθησα να σας βάλω κάτι στο κεφάλι σας!αυτά που λέω είναι απόλυτα στο χώρο των μεγάλων ψαριών,δεν είναι ούτε χρυσόψαρα ούτε ζωοτόκα ούτε γαρίδες!και το ξαναείπα:δεν γράφω σε ποστ για κανένα άλλο είδος εκτός από ψάρια μεγάλα όπως έχει ο σόφος ή σε θυρευτές αν αναρτήσει κανείς !από το 2010 δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα και ότι και να πείτε το ΑΚΟΥΩ & ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ!αλλά πολύ ειρωνία ρε παιδιά μα πάρα πολύ!
Συγμνωμη Αλεκο αλλα νομιζω εσυ το ξεκινησες με τα "τραλαλουμ" τις "παπατζες" των αλλων.
Ας ησουν λιγο πιο διακριτικος (εστω και με χιουμορ) αν ηθελες να πεις τις δικες σου .... παπατζες και να περασουν χωρις αυτα τα σχολια.
Το πολυ πολυ να γραφοταν διαφωνια με αντεπιχείρηματα. Υγιής και χρησιμη για τον αναγνωστη συζητηση.
Αν παρ'ολα αυτα στην επεφταν χωρις να εχεις προκαλεσει, θα ειχες μετα ολα τα δικια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 26-09-13 στις 18:35 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01388 seconds with 10 queries