Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #24  
Παλιά 12-06-13, 11:37
Το avatar του χρήστη Crazy_Beaver
Crazy_Beaver Ο χρήστης Crazy_Beaver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 22-07-2010
Περιοχή: Δάφνη
Μηνύματα: 747
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikolaosbouk Εμφάνιση μηνυμάτων
φίλε μου δημιουργε του topik επειδη κοιτάζω την τσεπη σου προτεινω ανεξοδες λυσεις αλλα επειδη οπως βλεπεις αρχιζω και παρεξηγουμε παρε και μια αυτοματη αναπληρωση και ενα led φωτιστικο VERTEK και θα εισαι μια χαρα.
Α και κατι αλλο- κανονικα σε αυτα τα λιτρα δεν κανουμε θαλλασινο (ας οψετε η κριση!) θελουμε πολύ σταθερες παραμετρους και ειναι πολυ δυσκολο να τις διατηρησουμε σε λιγα λιτρα.


Φιλικα

Επειδή παρεξηγήθηκες αλλά και διαστρέβλωσες αυτά που είπα

Αρχικά ένας νέος είναι ΠΙΘΑΝΟ όπως έγραψα και πριν να δώσει περισσότερη βάση σε κάποιον moderator απ ότι σε ένα απλό μέλος.



Στην συνέχεια για εξήγησε στον φίλο αν οι ανεμώνες δεν είναι απαιτητικοί οργανισμοί στο φώς αλλά και στην σταθερότητα των παραμέτρων (όπως αναφέρεις για τα σκληρά), τι σχέση έχουν οι τραγάνες με τον τροπικό βράχο, γτ δεν μπορεί να βρει από αγγελίες με 5-6 ευρώ το κιλό και θα πρέπει να πάει να ξηλώσει από τον βυθό που είναι παράνομο ή να πάει ξημερώματα να ψάχνει ψαράδες, πως δεν θα χρειαστεί όσμωση αν κάνει αλαγές από θάλασσα, αν οι Τ5 εκπέμπουν θερμότητα ή όχι, πώς θα φύγει από το σπίτι 2-3 μέρες τον Αύγουστο χωρίς να έχει πρόβλημα, τι ποσοστό είναι τα 50 ευρώ της αναπλήρωσης στο συνολικό κόστος και από πόσα προβλήματα μπορεί να τον γλιτώσει

και σε όσους διαβάζουν

Ποιος αναφέρθηκε σε φωτιστικό vertex, γιατί δεν κάνουμε θαλασσινό σε αυτά τα λίτρα και πόσο απαρχαιωμένος είναι ο κανόνας watt/λίτρο.

Φίλε Netrino να το κάνεις το θαλασσινό σου και απλά να προσέξεις 2-3 πραγματάκια για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο και τα ζωντανά σου να χαίρουν άκρας υγείας και προπάντων να το ευχαριστιέσαι και να μην σε ευχαριστιέται!


Τέλος να πω ότι μόνο να βοηθήσω ήθελα αλλά τελικά καλύτερα να κάθομαι στο καβούκι μου.

Keep reefing m8's
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01490 seconds with 10 queries