δεν πειράζει δεν με ζαλίζεις.
την μισή σκελίδα. αν έχεις αυτό το ειδικό που το λιώνουμε το κάνεις εκεί αλλοιώς με γουδοχέρι.
βάζεις σ ενα ποτηράκι νερό του ενυδρείου, το σκόρδο και την τροφή και την αφήνεις κανένα 10λεπτο να μουλιάσει.
τα λαχανικά όπως καρότο, κολοκυθάκι, μαρούλι, λάχανο κτλ τα βράζουμε να μαλακώσουν. το καρότο πιο πολύ επειδή είναι πιο σκληρό.
το αγγούρι, το μήλο τα ζεματάμε. δηλαδή τα αφήνουμε για λίγα λεπτά σε βραστό νερό για να βυθίζονται στον πάτο να μην επιπλέουν. (τα βάζουμε και εντελώς ωμά αν έχουμε κάτι ειδικά ανοξείδωτα εξαρτήματα ) το θέμα μας είναι να βυθιστούν να μην μένουν στην επιφάνεια.
-------------------------
τα βάζω σε μεγάλα κομμάτια και παίζουν όλη μέρα τσιμπολογόντας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 26-03-13 στις 15:48
Αιτία: Automerged Doublepost
|