Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 26-03-13, 15:48
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-01-2009
Περιοχή: χαλάνδρι
Μηνύματα: 1.891
Προεπιλογή

δεν πειράζει δεν με ζαλίζεις.
την μισή σκελίδα. αν έχεις αυτό το ειδικό που το λιώνουμε το κάνεις εκεί αλλοιώς με γουδοχέρι.
βάζεις σ ενα ποτηράκι νερό του ενυδρείου, το σκόρδο και την τροφή και την αφήνεις κανένα 10λεπτο να μουλιάσει.
τα λαχανικά όπως καρότο, κολοκυθάκι, μαρούλι, λάχανο κτλ τα βράζουμε να μαλακώσουν. το καρότο πιο πολύ επειδή είναι πιο σκληρό.
το αγγούρι, το μήλο τα ζεματάμε. δηλαδή τα αφήνουμε για λίγα λεπτά σε βραστό νερό για να βυθίζονται στον πάτο να μην επιπλέουν. (τα βάζουμε και εντελώς ωμά αν έχουμε κάτι ειδικά ανοξείδωτα εξαρτήματα ) το θέμα μας είναι να βυθιστούν να μην μένουν στην επιφάνεια.
-------------------------
τα βάζω σε μεγάλα κομμάτια και παίζουν όλη μέρα τσιμπολογόντας

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 26-03-13 στις 15:48 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01172 seconds with 10 queries