Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-04-05, 13:03
Husky_Jim Ο χρήστης Husky_Jim δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Περιστέρι-Αθήνα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Husky_Jim
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnny98130
Εγω παιδες εχω ασπρη αμμο εδω και 4 χρονια στο ενυδρειο μου. Βεβαιως ειναι ενα μικρο στρωμα περιπου ενος ποντου απο το πατο και βεβαια δεν χρησιμοποιειται ως υποστρωμα σε καμια περιπτωση. Τωρα οσον αφορα τον καθαρισμο αυτος γινεται παρα πολυ ευκολα και δεν εχει μαυρισει καθολου. Απο την αλλη μερια σε σχεση με το χαλικι ο καθαρισμος του γινεται ευκολοτατα χωρις σκουπα βυθου αλλα με ενα καλαμακι προσαρμοσμενο στην έξοδο ενός σωληνα 12/16.
Ολοι οι εμπειροι δισκαδες χρησιμοποιούνε σε ενυδρεια βιοτοπου "ξανθιά" αμμο διοτι ενα απο τα απολαυστικοτερα θεαματα με τους δισκους ειναι όταν βουτανε το κεφαλι τους μεσα στην αμμο για να βρουνε φαι και στην συνεχεια σηκωνουν συννεφο σκονης καθως την αποβαλλουν . (Σε αντιθεση με αυτο που πιστευουν πολλοι οι δισκοι ειναι και bottom feeders).
Αρα καλα κανεις ΙΜΟ και χρησιμοποιείς αμμο διοτι το σκουρο χαλικι ειναι αυτό που συσσωρευει ακαθαρσιες που δυσκολα μαζευονται!!!
Με κάληψες απόλυτα Ιωάννη
Είχα για πάρα πολύ καιρό πιράνχα με άσπρη άμμο χωρίς κανένα πρόβλημα.Το θέμα δυσκολίας καθαρίσματος είναι καθαρά υποκειμενικό.Όποιος δεί το φαινόμενο της άμμου (αυτό που περιέγραψε ο τζόνι δηλαδή το βύθισμα του κεφαλιού στην άμμο) θα ξετρελαθεί!!!

Τώρα για να επανέλθω στο θέμα έχω να πώ ότι είναι πολύ ωραίο το ενυδρείο και θα περιμένω νεότερες φωτό όταν και τα φυτά μεγαλώσουν...

Page generated in 0,01484 seconds with 10 queries