Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #20  
Παλιά 01-04-05, 13:16
ninikos58 Ο χρήστης ninikos58 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-09-2004
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 49
Προεπιλογή

Disco σ' ευχαριστώ, πρώτον για τα καλά σου λόγια και δεύτερον γιατί με βοήθησες να γλυτώσω αρκετά χρήματα (πρόλαβα ν' αλλάξω την παραγγελία) με την αλλαγή στο φωτισμό (ευτυχώς που οι Γερμανοί είναι πολύ......αργοί!!! σε σχέση με τους Αμερικάνους) και τρίτον στο θέμα του sump-refugium (οχι στα can. filter όπως αρχικά σχεδίαζα - ευτυχώς που βρήκα χρήση γι' αυτά).
Σκέφτομαι την καραντίνα να την λειτουργώ συνέχεια η σε διαφορετική περίπτωση θα συνδέσω το 2229 με το sump.
Η GENX/MAK4 είναι για εξωτερική χρήση και επιστρέφει το νερό από το sump στο ΚΕ. Μεχρι στιγμής δεν διαπίστωσα αύξηση θερμοκρασίας.
Με το aquaristik.net έχω άσχημη εμπειρία. Παρ' ολίγο να έφθανα στα δικαστήρια, γιατί με την πρώτη αγορά απ' αυτούς (Eheim 2229) μου έκαναν διπλοχρέωση στη κάρτα.
Τον DIY rock τον έφτιαξα σύμφωνα με τις οδηγίες του GARF, δηλαδή χρησιμοποίησα 1 μέρος λευκού τσιμέντου, 3 μέρη αραγονίτη (χρησιμοποίησα Knop 0-2 mm), 1 μέρος σπασμένο κοράλλι 1-3 cm και 1 μέρος νερού. Τον "κούραρα" επί 4 μήνες (βλέπεις είχα αρκετό χρόνο μπροστά μου), μέχρι που το ph έπεσε στα 7,4. Το βράχο αυτό το χρησιμοποιώ αποκλειστικά σαν base rock. Πριν 2 μήνες ήρθα στην Αθήνα και μίλησα με τον Απόστολο (μάλιστα εκείνη την ώρα τηλεφώνησες και ρώτησες άν θα φέρει ένα lupo) για την προοπτική να μου φέρει live rock και να τον αγοράσω πλήρως "κουραρισμένο".
Φώτο του set up σύντομα.

****kos58
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01374 seconds with 10 queries