Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 14-02-13, 16:23
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-01-2009
Περιοχή: χαλάνδρι
Μηνύματα: 1.891
Προεπιλογή

Γειά σου καλώς ήρθες!
Το έχεις στήσει με γούστο μ αρέσει σαν εικόνα. Η αλήθεια είναι πως όπως σου είπαν τα παιδιά παραπάνω, ο χώρος είναι μικρός. Το δεύτερο ψαράκι σου γίνεται τουλάχιστον 5εκ.
Ο μικρός χώρος εκτός που δεν ικανοποιεί τις ανάγκες του ψαριού σου, σου δημιουργεί κι εσένα την υποχρέωση να κάνεις πιο συχνές αλλαγές γιατί το φιλτράκι σου δεν μπορεί να επεξεργαστεί την ποσότητα των αποβλήτων των ψαριών.
Οι πιο συχνές αλλαγές χαλούν την ισορροπία των στοιχείων του νερού και μπαίνεις σ ένα φαύλο κύκλο προβλημάτων με επακόλουθο τις ασθένειες, τα φάρμακα (γιατί όλοι προσπαθούν να σώσουν το άρρωστο ψαράκι τους) κτλ.
Δηλαδή σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κληθείς να ξοδέψεις πολύ περισσότερα χρήματα απ όσα ας πούμε κέρδισες με το μικρότερο ενυδρείο.
Ακόμα τα φυσικά φυτά βοηθούν στην καλύτερη οξυγόνωση και στην καλύτερη ψυχολογία του ψαριού σου και υπάρχουν εύκολα και φθηνά ή τσάμπα φυτά που μπορείς να βρεις.
Τα πλαστικά εκτός που είναι ύποπτα τοξικότητας, ακόμα μπορούν να τραυματίσουν την πανέμορφη ουρά του μονομάχου σου.
Υπάρχει ειδική κατηγορία bettas στο φόρουμ, διάβασε, βάλε στο πρόγραμμά σου ένα μεγαλύτερο ενυδρείο με φίλτρο (υπάρχουν πολλές αξιόπιστες αγγελίες), και θα χαίρεσαι την παρέα του φίλου σου ίσως και 5 χρόνια. Ότι θες ρώτησε.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01314 seconds with 10 queries