Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 08-11-12, 00:25
Το avatar του χρήστη Κουραμπιές
Κουραμπιές Ο χρήστης Κουραμπιές δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 29-07-2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μηνύματα: 2.092
Προεπιλογή

Χαιρομαι ειλικρινα πολυ που σας αρεσουν καποιες. Δεν ειναι σε full αναλυση καμια. Tην ανεβαζω εδω για οποιον αλλον την θελει. Ειναι και εμενα αυτες που μαρεσαν περισσοτερο, με ελαχιστο φωτισμο και αυξημενο χρονο κλειστρου αλλα θελουν τριποδα η κατι σταθερο. Και η τελευταια κατι κανει :P απλα δεν μπορω να πω οτι οπως το βλεπω live, απεχει πολυ. Να και η φωτο.


Oσον αφορα τις αλγες. Τον φωτισμο δεν τον φοβαμαι, αν παρατηρησω κατι θα δω τι θα κανω, γιαυτο εχω περιορισει και την χρηση υγρου λιπασματος, και το co2 δουλευει στα χαμηλα, αν χρειαστει θα το ανεβασω σε πιο νορμαλ επιπεδα καθοτι τωρα υπολειτουργει. Απο φυτα εχω αρκετα γρηγορης αναπτυξης και εχουν παρει ηδη μπρος και θα μπουν κιαλα, οπως και ποθος εκτος ενυδρειου. Ισως ειναι και καλο που ακομα δεν εχω πολλα ψαρια μεσα, μεχρι τα φυτα να παρουν μπρος πληρως και ισορροπησει το συστημα, για την ωρα παντως, ουτε καν οι ανουμπιες δεν εχουν πιασει αλγη πανω τους, ενω περιμενα ναναι οι πρωτες. Θα δειξει το μελλον.

Βιοτοπικο δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Το Ν. Αμερικης αναφερεται κυριως στις επιλογες ψαριων, και στο νερο που χρειαζονται αυτα. Φυτα και γενικως διακοσμος....καμια σχεση.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01476 seconds with 10 queries