Θέμα: Γνωμες
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 31-10-12, 19:37
Giannakis Ο χρήστης Giannakis δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 27-05-2012
Περιοχή: δραμα
Μηνύματα: 208
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cogarg Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρίξε μια ματιά και στο Bucket O'Mud .

Είναι εμπνευσμένο από το link που έδωσε ο Nick αλλά δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, φωτό και βίντεο.

Αυτού του 'τυπου' τα ενυδρεία πάντως θέλουν αρκετά χαμηλή ιχθυοφόρτωση και πολλά(σχετικά) λίτρα για να μη σου παρουσιάσουν προβλήματα στην πορεία ενώ τα ψάρια που θέλεις να βάλεις μέσα προσωπικά μου φένονται πολλά...
ωραιο το λινκ θα το ελεγξω για λιγο τωρα και πιο μετα..Τα λιτρα ειναι περιπου 100 οποτε για ενα χαρεμι γκουραμι ειναι ιδανικα αλλα ισως να ειναι προβλημα το 30 εκ υψος.Ομως στο 80λιτρο με 45 εκ υψος κυκλοφορουν απο την μεση και πανω και δεν κανουν το κοπο να κυκλοφορησουν λιγο στο βυθο οποτε ειπα να εκμεταλλευτω αυτη τη συνηθεια που εχουν.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g81gr Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι το κατάλαβα ότι το θέμα είναι ο φωτισμός, και αυτό σου είπα από πάνω... Βάλε λεντ, το λεντ δεν είναι αρκετά φωτεινό, αλλά επειδή στέλνει δέσμη φωτός και όχι απλωμένο φως, είναι πιο καλό για τα φυτά. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το το ύψος των 50 εκ... Δηλαδή πως θα είναι 80 λιτρο με ύψος 50 εκ??? θα το βάλεις ανάποδα??? να στέκετε με την πλαινή πλευρά??? Γίνε πιο σαφής, για να καταλάβω. Λύσεις υπάρχουν πάντως απλά δεν καταλαβαίνω τι θες.
Ειπα θελω ενα ενυδρειο αλλα δεν ξερω σε τι διαστασεις να το αγορασω..ενα ενυδρειο με υψος 50 εκ και μικρο μηκος ή ενα ενυδρειο με υψος περιπου 35 εκ και μεγαλο μηκος περιπου 80 εκ.Η βαση που εχω μου επιτρεπει μηκος εως 80 εκ και πλατος 35-36 εκ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannakis : 31-10-12 στις 19:37 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01788 seconds with 10 queries