Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #28  
Παλιά 30-10-12, 18:39
g81gr Ο χρήστης g81gr δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-09-2012
Περιοχή: heraclion crete
Μηνύματα: 601
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι άλλο εκτός από θεωρίες μπορούν να ειπωθούν σε θέμα που αφορά ενδεχόμενη ασθένεια ή παράξενη συμπεριφορά ψαριού?

Εννοείται πως η αγωνία σου είναι δεδομένη...αλλά εξ αποστάσεως ο καθένας απαντά με βάση τα δεδομένα που του δίνεις και με βάση όσα γνωρίζει από την εμπειρία που ήδη έχει.

Ελπίζω να βρεις σύντομα τι φταίει με τα ψάρια σου...το σίγουρο είναι πως όλοι έχουν καλή διάθεση και θέλουν να βοηθήσουν

Υπάρχει κάτι που να έκανες τις τελευταίες 2 εβδομάδες, πριν δλδ αρχίσουν τα συμπτώματα, το οποίο αξίζει να μας αναφέρεις και το οποίο μπορεί να βοηθήσει?
Ευχαριστώ για το σχόλιο σου!!! Σπάω το κεφάλι μου, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο, μόνο ότι πρόσθεσα 2 λάμπες λεντ των 6 βατ συνολικά, αλλά τίποτα άλλο. Τα ψάρια κλείνουν 3 εβδομάδες το σάββατο έτσι κι αλλιώς. Νομίζω ότι με το που μπήκαν είναι έτσι...
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανεις δεν ξερει μεχρι τοτε τι ειχαν υποστει τα ψαρια (οχι απαραιτητα στο ενυδρειο σου, αλλα και μεχρι να φτασουν στα χερια σου).
Επισης δεν ξερεις/ουμε πολλα αλλα που θα μπορουσαν να επηρεασουν.
πχ πως ξερεις οτι δεν εχει κατι αλλο το νερο, που δεν μπορεις να το ελεγξεις με κοινα τεστ;
Τώρα που το σκέφτομαι, για τα γκάπι ξέρω την ιστορία τους... Προέρχονται από το ενυδρείο ενός φίλου μου που έχει ενυδρείο 1,5 χρόνια, και είναι αυτός που μου έδωσε μπόλι. Στο ενυδρείο εκεί ζούσαν σε ph 8,5 και λογικά μεγάλη σκληρότητα λόγω ασβεστολιθικών πετρών και νερού βρύσης... Παίζει η απότομη αλλαγή ph στο 7,2 και χαμηλότερη σκληρότητα να ξεκίνησε κάποια αντίδραση??? Η αλήθεια είναι ότι πριν 2 εβδομάδες δεν ήξερα ότι είναι κακό, αλλά τώρα ξέρω ότι δε θα έπρεπε να το κάνω... Επίσης κατά καιρούς έβαζε melafix λόγω κάποιων σκισμένων ουρών. Όσων αφορά τα γατόψαρα, Τα πήρα από πετ σοπ τα 3, και το άλλο 1 ήρθε από το ίδιο ενυδρείο του φίλου. Ο πετσοπάς τα είχε τα γατόψαρα στην ίδια δεξαμενή με γκάπι, και έτυχε τη μέρα που τα πήρα ο φίλος μου να πάρει ένα γκάπι από την ίδια γυάλα, και του πέθανε σε 2 μέρες μέσα στο ενυδρείο του δεν ξερουμε από τι... Αυτά από το ιστορικό των ψαριών μου, δεν ξέρω κάτι άλλο.

Για το άλλο θέμα του νερού που λες, έβαλα από το σάββατο αυτό άνθρακα μπας και πιάσω καμιά περίεργη ουσία...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη g81gr : 30-10-12 στις 18:39 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02082 seconds with 10 queries