Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #18  
Παλιά 30-10-12, 00:10
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 27-05-2012
Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Μηνύματα: 1.093
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
μωρε ενταξει δεν ειναι τοσο απαραιτητο να εχουμε τετοια πραγματα στο ντουλαπι μας. Ενα αλατακι, ενα melafix κι ενα pimafix ειναι υπερ-αρκετα.
Το esha2000 ειναι κατι σαν γενικης χρησεως απολυμαντικο και αντιπαρασσιτικο και απ οτι λενε κανει και για καραντινες πριν εισαχθει κατι στο ενυδρειο.
Απο την αλλη δεν ειναι κι εντελως αθωο, εχει χαλκο και μπορει να σκοτωσει τα σαλιγκαρια... (και αν και η esha το παρουσιαζει ως εντελως ακινδυνο, δεν αποκλειεται να θελει και ανθρακα μετα τη χρηση αν χρησιμοποιηθει μεσα στο ενυδρειο).
Το esha exit αν δεν κανω λαθος ειναι αποκλειστικα για velvet (η για ισκ? κατι τετοιο τεσπα)


οπως και να χει στο ντουλαπι εχουμε τα απολυτως απαραιτητα για ωρα αναγκης κι οχι για καθε πιθανη αρρωστια που μπορει να συμβει... και στο φαρμακειο του σπιτιου ντεπον και αιμοστατικα εχουμε, δεν εχουμε ...χαπακια για τη νεφρικη ανεπαρκεια ή για τη συφιλη
Συμφωνώ ! Απλά το παλικάρι αυτό μου είχε πει ότι η άμεση θεραπεία έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Αποφεύγεις την πιθανότητα εξάπλωσης της ασθένειας στα υπόλοιπα, δεν ταλαιπωρούνται τόσο τα ψάρια που έχουν νοσήσει και ο χρόνος εξάλειψης είναι πιο σύντομος. Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που δεν έχεις ενυδρείο ή χώρο ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ (όπως εγώ για παράδειγμα ). Δεν ξέρω αν όλα αυτά που μου είπε ισχύουν . Εσείς τι λέτε για όλα αυτά ; Παρεμπιπτόντως, το velvet και το ισκ τι είναι ;
__________________
http://tommytomato.rockinghamgateway.com/wp-content/uploads/2008/05/fish_animated.gif
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01493 seconds with 10 queries