Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 29-10-12, 18:20
g81gr Ο χρήστης g81gr δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-09-2012
Περιοχή: heraclion crete
Μηνύματα: 601
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
κοιτα, αλλο πραγμα αυτο που ρωτας στον τιτλο και που εχει μορφη δημοσκοπησης, κι αλλο αυτα που γραφεις που παραπεμπουν σε εκληση βοηθειας για ασθενεια.
Για να εισαι σωστος λοιπον ειτε αλλαζεις τον τιτλο, ειτε το κειμενο

Παμε στα ουσιωδη τωρα (στο κειμενο δηλαδη γιατι τη στιγμη που θες βοηθεια για ενα προβλημα δε νομιζω να σε νοιαζει να σου γραψω καθε ποτε ταιζω τα ψαρια μου ) προσωπικα πριν σου απαντησω θελω να κανεις μια παλικαρια: κολλα το προσωπο σου οσο γινεται καλυτερα στο τζαμι και παρατηρησε το σωμα των ψαριων και πες αν βλεπεις κατι περιεργο (οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο, ειτε κατι σα φουσκαλα, ειτε αποχρωματισμος, ειτε μαδημα, ειτε μικροι κοκκοι σαν αλατι ειτε κατι σαν πουδρα)
Παιδιά θα είμαι ειλικρινής... Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την έκφραση... Σχεδόν ποτέ δεν κατάφερα να πω ακριβώς αυτό που εννοώ, οποτε, κάνω προσπάθεια με ότι μου έδωσε ο καλός θεούλης!!!

Την παλικαριά την κάνω κάθε μέρα όσο είμαι στο σπίτι... Δεν έχω δει τίποτα από αυτά!!! Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι που και που, συνήθως πριν τα ταΐσω, ξύνονται, γι αυτό μου ήρθε... μήπως πρέπει να τα ταΐζω περισσότερο ή πιο συχνά??? Γι αυτό ρωτάω και στον τίτλο... Διατροφή και υγεία πάνω μαζί άλλωστε...( Γι αυτό και το πρωτο τοποθέτησα στους αρχάριους... ξέρω ότι σαν θέμα δεν κολλάει ακριβώς πουθενά...)
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leandros69 Εμφάνιση μηνυμάτων
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=65959
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66062
και τωρα αυτο.
3 τοπικ για το ιδιο θεμα.............
δεν είναι 3 τοπικ για το ίδιο θέμα... Το πρώτο ξέφυγε, κι έτσι έκανα το δεύτερο, το τρίτο που ξεκίνησα τώρα είναι για τον ίδιο λόγο από άλλη προοπτική. Δεν έχω λάβει κάποια σαφή απάντηση άλλωστε στα προηγούμενα θέματα και επειδή κάθε μέρα διαβάζω συνεχώς, ρωτάω για τη βοήθειά σας και να επιβεβαιώσω τα όσα διαβάζω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη g81gr : 29-10-12 στις 18:20 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01575 seconds with 10 queries