Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-02-05, 08:02
gemini_str Ο χρήστης gemini_str δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gemini_str
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lary80
Σημερα εβαλα 1m + 3f (ετσι πιστευω να ειναι) labido yellow. Φαινονται υπεροχα. Για τα αλλα που εψαχνα δεν θα φερει, αλλα μου ειπε οτι θα φερει melanochromis maingano. Πιστευεται οτι θα ειναι συμβατα μαζι με τα αλλα?
φίλε Lary80 και εγώ ξεκίνησα το ενυδρείο μου με 4 labido yellow 2m + 2f τώρα βέβαια έχω και αρκετά μικρά από τις συχνές γέννες. Κάποια στιγμή ήθελα και εγώ να προσθέσω και άλλα ψάρια και χρώματα στο ενυδρείο και πήρα 4 melanochromis maingano μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος μόνο για τα δύο από αυτά 1m + 1f μιας και η θυληκιά τώρα είναι μπουκωμένη και ο αρσενικός φαίνεται ξεκάθαρα πιος είναι και από τα χρώματα αλλά και από τον "τσαμπουκά". Τα άλλα δύο έχουν παραμείνει λίγο μικρότερα σε μέγεθος αλλά υποθέτω ότι και αυτά είναι 1m + 1f χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος μπορεί ναι είναι και τα δύα αρσενικά και έχουν μείνει έτσι για να μην τα βάζουν με το αφεντικό. Είναι αρκετά ήσυχα ψαράκια μέχρι να τους έρθει η όρεξη να ζευγαρώσουν τότε υπερασπίζονται τόσο το θυληκό όσο και το αρσενικό μια συγκεκριμένη περιοχή όπου αργότερα αποσείρετε και η θυληκιά όταν είναι μπουκωμένη και σε αντίθεση με τα labido yellow που κρύβονται αυτό υπερασπίζετε την περιοχή αυτή ακόμα και μπουκωμένο. Νομίζω ότι για τα melanochromis maingano ίσως χρειαστείς περισσότερα λίτρα. Τα ps. Acei νομίζω ότι είναι πιό ήρεμα ψαράκια και σε μικρότερα ενυδρεία.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01434 seconds with 10 queries