Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #44  
Παλιά 22-09-12, 17:05
Το avatar του χρήστη evina
evina Ο χρήστης evina δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 04-11-2011
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 378
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 Εμφάνιση μηνυμάτων
ναιτο φιλτρο αντιστροφης οσμωσης εχει διαφορα σταδια(αναλογα με το μοντελο που θα παρεις και τι θες να εχεις)στα λεω πολυ χοντρικα τωρα για να καταλαβεις τι παιζεται,υπαρχουνε τα προφιλτρα(sediment,ανθρακα κλπ)και η μεμβρανη.τα προφιλτρα μπαινουνε πριν τη μεμβρανη ωστε το νερο που πηγαινει σαυτη να ειναι καθαρο απο στερεα και χημικα(χλωριο βρυσης κλπ) και να μη χαλαει.

εσυ αφοσον εχεις προβλημα στο νερο της βρυσης,θα παιρνεις ενα ποσοστο νερου μετα τα προφιλτρα αλλα πριν τη μεμβρανη,(το οποιο θα εχει Ph αλλα θαναι καθαρισμενο νερο που θα πινεται κιολας)και ενα μεγαλυτερο ποσοστο νερου μετα τη μεμβρανη που θαναι "γυμνο" νερο χωρις Ph για να μπορεις να το φτιαχνεις εσυ οπως θελεις.

τωρα εφοσον εσυ την ΑΟ θα τη βαλεις στη βρυση για ποσιμο,μετα τη μεμβρανη θα εχεις και ενα σταδιο μετατροπης/επανεμπλουτισμου του γυμνου νερου της ΑΟ ωστε να ξαναγινεται ποσιμο.το νερο που θα βγαινει αποκει δεν σου χρειαζεται για το ενυδρειο.το δευτερο βανακι δηλαδη που σου γραφω παραπανω θα μπει αναμεσα στη μεμβρανη και σαυτο το τελευταιο σταδιο.

τωρα μην κολλας στον αριθμο "βανακιων" μπορει να μην ειναι δυο ξεχωριστα αλλα να ειναι ενα τριων θεσεων που να κανει την ιδια δουλεια και να βγαζει νερο απτα διαφορα σταδια αναλογα τη θεση που θα το γυρνας.αλλα θα στο πουν εκει στη waterwaves,τα ξερουνε.

κατσε να σου βαλω κιενα "διαγραμμα"ενταξει ειναι πολυ χονδροειδες απλα για να καταλαβεις τι λεω.εκει που γραφω Μ σε Π σημαινει μετατροπη σε ποσιμο
α..μαλιστα..οποτε εγω θα πινω το τελικο νερο (με τον εμπλουτισμο των στοιχειων) αλλα μπορω να χρησιμοποιω και ενα σταδιο πριν τον εμπλουτισμο για τα ψαρακια..
Αν θελω νερο για τα χρυσοψαρα μπορω να χρησιμοποιω και το τελικο..
Αν αποκτησω τα pearl danio θα μπλεκω ουσιαστικα τα νερα για να φτιαξω το επιθυμητο ph..αν δεν χρησιμοποιω νερο απ τα προηγουμενα σταδια ουσιαστικα το πεταω ή ποτιζω ή πλενω..
εσυ χρησιμοποιεις την οσμωση και για ποσιμο νερο ή μονο για το ενυδρειο;αυτο που θελω να δω ουσιαστικα ειναι το εξης:αν στην περιοχη μου το νερο ειναι 8 μετα την φιλτρανση ,στο τελικο σταδιο,αφου εχει ξαναεμπλουτιστει,τι διαφορα θα εχω στο ph;

ευχαριστω για το σχεδιακι
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01594 seconds with 10 queries