Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 13-09-12, 21:55
lionor Ο χρήστης lionor δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 17-02-2012
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 574
Προεπιλογή

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δυστηχως τα χρυσοψαρα ειναι ευρεως διαδεμενα ως ψαρια...γυαλας.
Κι οσοι βρεθηκαν με ενα ή και περισσοτερα, διαπιστωνουν οτι φυσικα δεν ζουν σε γυαλα, αλλα θελουν πολυ μεγαλυτερο χωρο και φροντιδα. Απο αυτους λοιπον, δεν νομιζω οτι ειναι πολλοι αυτοι που 'τρεχουν' αμεσως να παρουν...300 λιτρο ενυδρειο.
Ειναι διαφορετικο πραγμα απο την αρχη να το εχεις επιλεξει συνηδειτα και διαφορετικο να το ανακαλυπτεις στην ...πορεια. Οπως και στην δικη σου περιπτωση leda. Βρεθηκες με ενα χρυσοψαρακι, χωρις να το περιμενεις. Αν ηξερες απο την αρχη τι χωρο θελουνε, θα πηγαινες να το αγορασεις; Μαλλον οχι...
Εχω διαβασει στο νετ, αρκετες περιπτωσεις που βρεθηκαν καποιοι με ενα-δυο χρυσοψαρα, ειτε απο δωρο, ειτε γιατι μη γνωριζοντας ή ακουγοντας αυτα που τους λενε στα ept shop, τα αγορασαν. Και οταν μμπαινουνε στα φορουμ και ρωτανε αν ειναι καλα στην γυαλα που τα εχουν, και τους λενε τι ενυδρειο χρειαζονται πραγματικα, την κανουν με...ελαφρα πηδηματακια.
Εγω το 'παλεψα' απο την αρχη, και γιατι μ αρεσαν και μ αρεσουν φυσικα. Για μενα το να αγορασω ενα 180λιτρο, ειναι 'υπερβαση'.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01427 seconds with 10 queries