Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 28-08-12, 09:41
lionor Ο χρήστης lionor δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 17-02-2012
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 574
Προεπιλογή

Και στις 2 θεσεις που προτεινω, ειναι περασμα. Δεν το χτυπαει μεν απευθειας ο ηλιος, αλλα θελοντας και μη, απο κει θα περνω συνεχεια.

Η μετακινηση παλι, μαλλον φανταζει δυσκολη, γιατι εμενα το πατωμα ειναι με πλακακια και εχουν αναμεσα τους αυλακωσεις, δεν ξερω κατα ποσο γινεται να τσουλησει.

Με το φως μπορω ας πουμε να βαζω ενα καλλυμα, αλλα με τον ηχο; Μπασα δεν εχω ιδιαιτερα, δεν εχω subwoofer, αλλα οκ τα ηχεια ειναι σχετικα μεγαλα και δεν θα θελα να μην μπορω εστω και μια φορα την εβδομαδα, να βλεπω ταινια με λιγο δυνατο ηχο, μουσικη αν βαλω σπανια ακουω δυνατα.

Θερμανση με καλοριφερ, την εχω κοψει, εδω και χρονια και ειδικα φετος δεν προβλεπεται με τπτ. Την βγαζω ή με το air ή με αεροθερμα στα αλλα δωματια. Γι αυτο και λεω οτι αν λειπω απο το σπιτι, και η θερμοκρασια πεσει π.χ. στους 16 βαθμους, και θελησω να αναψω το air, αναγκαστικα θα πρεπει να εχω ανεμιστηρακια, για να κρατησουν την μεταβολη στα πλαισια του 1-2 βαθμων.


Χμμμ... απο οτι καταλαβαινω ενυδρειο σε δωματιο που μενουμε, δεν μπαινει. Θελει...ειδικες συνθηκες και ειλικρινα απορω γιατι τα χρυσοψαρα τα λεμε pet...
Κριμα και ειχα κανει σκεψεις για το τι να παρω
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01478 seconds with 10 queries