Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #23  
Παλιά 03-08-12, 15:40
Το avatar του χρήστη Crazy_Beaver
Crazy_Beaver Ο χρήστης Crazy_Beaver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 22-07-2010
Περιοχή: Δάφνη
Μηνύματα: 747
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kixlidatos Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητε Crazy Beaver.

Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι,αλλα ακου,για το ευαγγελιο των ειδικων κατασκευων,για να μαθεις αν εισαι μικρος.Αν εισαι μεγαλος δεν χρειαζεται να μαθεις,ουτε εσυ αλλα ουτε και εγω πλεον.

Πραγματι το εχω ξανα πει,και θα το λεω παντα,μην κοιτας που οι κουβεντες μας ειναι για πεντε γυαλια,και το πως κολλανε.Οταν λεω ειδικες κατασκευες ,ειναι κατασκευες εκτος οριων,ειναι προτοτυπα,μη τοιποποιημενα.Και τετοιες κατασκευες εφτιαχνα απο 18 χρονων παλικαρι,που μου τα εμαθε ο πατερας μου,που και αυτος εμαθε απο τον μαστορα του,να περνει ενα κομματι σιδερο και να στο φτιαχνει σπαθι για να ξυριζεσε.Η τεχνολογια προχωρα,βγαινουν καινουργια εργαλεια,καινουργιες ιδεες,αλλα παντα θα υπαρχουν <<μαστορια>> ειδικων κατασκευων,που θα ειναι εκτος οριων.

Γιαυτο θα σε παρακαλεσω,να σεβαστεις την αποψη μου περι ειδικων κατασκευων,εκτος αν και εσυ εισαι << μαστορας>> ειδικων κατασκευων,
και να ανοιξουμε αλλο δικο μας θεμα και να τα λεμε εκει.

Η θεωρια απο την πραξη εχει χιλιομετρα αποσταση φιλε μου.

Για τα υπολοιπα τα εχω πει,και δεν εχω να προσθεσω κατι καινουργιο

Το τι ηλικία έχω δεν νομίζω ότι έχει σημασία και μάλιστα τό βρίσκω και γελοίο που το βάζεις στην συζήτηση λόγο έλλειψης επιχειρημάτων! Για την ιστορία θα πω ότι έχω μεταπτυχιακό μηχανολογίας και ειλικρινά με μερικά πράγματά που διαβάζω ΓΕΛΑΩ!


Δεν ξέρω τί ειδικές κατασκευές έφτιαχνες εσύ στα 18 σου αλλά εγώ έκανα πειράματα σε κινητήρα με υδραυλικές βαλβίδες που αναλόγως το φάσμα των στροφών που δούλευε και το φορτίο που είχε άλλαζε την λειτουργία του από τετράχρονος σε δίχρονος!Αν θυμάμαι καλά τότε όποτε θέλαμε να αλλάξουμε κάτι κάναμε καμιά 50αριά θεωρητικά τεστ και στην συνέχεια αφού ήμασταν ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα το κάναμε πράξη.

Οπότε επέτρεψε μου να σας πω μπράβο για το μεράκι το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση που έχεις εσύ και είχαν οι προγονοί σου αλλά πραγματικά δεν μου λένε κάτι!


Αφού λοιπόν είδαμε ποιος την έχει πιο μεγάλη ελπίζω να μάθεις και εσύ κάτι και να σταματήσεις να δίνεις επικίνδυνες συμβουλές με ύφος χιλίων καρδιναλίων ή τα τραγελαφικά περί καμίας σχέσης μεταξύ θεωρίας και πράξης!



Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομίζω ότι αυτό είναι ειδική κατασκευή και μια χαρά ταίριαξε η θεωρία με την πράξη. Το ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να κατασκευάσουν κάποια πράγματα εμπειρικά δεν αναιρεί το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να μιλήσουν με αριθμούς. Και η αντοχή μιας πλάκας δεδομένου υλικού και διαστάσεων στηριγμένης σε συγκεκριμένα σημεία είναι υπολογίσιμη από όποιον μπορεί και θέλει. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει ό,τι του αρέσει παίζοντας με την ασφάλεια της κατασκευής του.
+100000000000000000000000000000000000000


Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ARIS1983 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το κορυφαιο σχολιο ειναι η αμμος που αφαιρειται απο το υψος του ενυδρειου και δεν την υπολογιζουμε σαν υψος για το παχος που πρεπει να εχουν τα τζαμια, ας σοβαρευτουμε λιγο!



Φίλε bonelias αν θέλεις βοήθεια για το κόλλημα και την σχεδίαση στείλε μου ένα πμ!Έχω και άδεια μέσα στον Αύγουστο
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01846 seconds with 10 queries