Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #21  
Παλιά 03-08-12, 15:26
Το avatar του χρήστη kixlidatos
kixlidatos Ο χρήστης kixlidatos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 31-08-2011
Περιοχή: Σαντορινη
Μηνύματα: 1.012
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομίζω ότι αυτό είναι ειδική κατασκευή και μια χαρά ταίριαξε η θεωρία με την πράξη. Το ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να κατασκευάσουν κάποια πράγματα εμπειρικά δεν αναιρεί το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να μιλήσουν με αριθμούς. Και η αντοχή μιας πλάκας δεδομένου υλικού και διαστάσεων στηριγμένης σε συγκεκριμένα σημεία είναι υπολογίσιμη από όποιον μπορεί και θέλει. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει ό,τι του αρέσει παίζοντας με την ασφάλεια της κατασκευής του.

Εφοσον θελουμε να εντυπωσιασουμε και παμε σε υπερβολες,γιατι εγω μιλησα για ενα απλο σιδερο ,που γινετε σπαθι,Θα σου δειξω τι εννοω με ειδικη κατασκευη.

Αυτο ειναι ειδικη κατασκευη, http://www.os3.gr/arhive_taxidi/gr_t..._Iniochos.html

Γιατι ο γλυπτης εφτιαχνε το προτοτυπο απο πυλο,και ειδικα εγαστηρια εφτιαχναν,κολλαγαν,λειαιναν,αυτο το αριστουργημα.Το παραδειγμα δεν στο φερνω τυχαια ,ενα αγαλμα απο την αρχαιοτητα,αλλα για να δεις ,πως ενα 3 μετρο αγαλμα στηριζετε απο μονο του,μονο στα δικα του ποδια.(αυτο εννοω οταν λεω εκτος οριων)Διχως argon,και διχως καμια κολληση,αλλα με το συτημα ραφης,ετσι για να πω και εγω τα δικαμου.

Το παραδειγμα σου,ετυχε να το δω στην τβ στις υπερκατασκευες,που μου αρεσει πολυ.Ολα τα κομματια της φωλιας,ειναι απο επαναλλαμβανομενα κουρπαριστα <σιδερα>και ειναι ενα συγχρονο επιτευμα μεν,δεν ειναι ειδικη κατασκευη δε
__________________
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα
Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου
Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου
Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους
Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ
Africa γιατι ετσι μαρεσει
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,05968 seconds with 10 queries