Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 01-08-12, 16:09
Το avatar του χρήστη ignatios1993
ignatios1993 Ο χρήστης ignatios1993 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-09-2011
Περιοχή: Νίκαια,Αμφιάλη,Πειραιάς
Μηνύματα: 257
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
μπουκαλακια για ξεματιασμα, δηλαδη τα κακομοιρα τα ψαρακια το στρωσαν... (αν εστρωσε δηλαδη και δεν ειναι ακομα αστρωτο)




οκ ουτε το ph το ξερουμε... Αου η μετρηση ειναι με τα χαρτακια (της χαρτοριχτρας) εχουμε ενα ph μεταξυ 6-8, τουλαχιστο οτι κι αν ειναι ειναι σταθερο? (ποιος ξερει? )



Εδω εγκρινω κι επαυξανω. τις καλυτερες τροφες διαλεξες. Κριμα που δεν εδωσες -ισως οχι απο δικο σου σφαλμα- τη δεουσα σημασια και στα υπολοιπα



Τι να μεγαλωσει ρε κουμπαρε? αν σε βαζαν σε ενα σακι για πατατες θα μεγαλωνες ποτε? Δωστο το κακομοιρο μπας και σωθει...



να προσεχεις τις φιλιες σου, σε 20 λιτρα ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΨΑΡΙΑ για να μην πω πως δε βαζουμε τελικα τιποτα ζωντανο...
Μεσα σε τετοιο χωρο -και ειδικα καλοκαιρι- ουτε στη ΝΑΣΑ δε μπορουν να κρατησουν σταθερες σωστες συνθηκες...




ειναι σιγουρη αυτη η διακυμανση η μηπως ειναι λιγο πανω λιγο κατω?
Αν ειναι 2 βαθμοι η μεταβολη δεν ειναι τρομερο... Αν και προσωπικα μυ φαινεται δυσκολο να πιστεψω σε 20 λιτρα μονο 2 βαθμοι απο το βραδυ μεχρι το μεσημερι. Με ποιο τροπο την κρατας?




Φιλε μου συγνωμη που σε πηρα μονοτερμα, κι εμενα το ρωτο ενυδρειο πριν μερικα χρονια ηταν πολυ χειροτερο απο το δικο σου, αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι οι συνθηκες που εχεις δωσει στα ψαρακια σου ειναι χαλια αδιορθωτα.
Το ενυδρειο ακοα κι αν εστρωσε με τον καιρο, το στρωσαν τα ιδια τα ψαρια (βακτηρια σε ζουμι ΔΕΝ υπαρχουν, κι αν υπηρχαν θα στα διναν κατεψυγμενα κι οχι σε ραφι που καθονται 5-6 χρονια σε θερμοκρασιες οτι ναναι) με οτι συνεπεις μπορει να εχει αυτο για το μελλον τους και την υγεια τους.
Αν μπορεις να κανεις μια προσπαθεια να σωσεις το μονομαχακι, βγαλε απο κει μεσα τα υπολοιπα. γεμισε το με φυτα γρηγορης αναπτυξης, πριν αγορασεις τεστ βρες καενα μπολι καλου κακου, και προσπαθησε οσο γινεται να κρατησεις εκει μεσα απολυτα σταθερες συνθηκες.
Καλο θα ηταν και καμια βιταμινουλα αλλα οι τροφες που του δινεις ειναι πραγματικα σουπερ και τελειος συνδυασμος (κι αν συμπληρωνες και μια μερα τη βδομαδα αρακα θα ησουν σουπερ σε αυτο το θεμα) οποτε δε τη θεωρω ακρως απαραιτητη.
ΑΝ καταφερει να ανακαμψει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τοτε ισως μετα μπορει να αντεξει και μια θεραπεια αν συνεχισει να εχει τα παρασσιτα (δυσκολο αλλα παντα κανουμε το καλυτερο δυνατο και η ελπιδα πεθαινει τελευταια) αλλα για να τα καταφερει πρεπει εσυ να του δωσεις τις καλυτερες δυνατες συνθηκες εστω και στο κονσερβοκουτι των 20 λιτρων.
Επισεις αν μπορεις κρατα του κι ενα σωστο ph με καμια τυρφη, κανενα φυλαρακι catappa κτλ και το 6,5 που βλεπεις στα χαρτακια μπορει να ειναι και 7.5 και 8 και οτιδηποτε. Αν δε μαλακωνεις εσυ το νερο σου και να του προσθετεις οξυτητα αποκλειεται να εχεις κατω απο 7,5
Μια φιλικη συμβουλη : ΜΗΝ ακους τους πετσοπαδες, στην πλειονοτητα τους εχουν μαυρα μεσανυχτα.


__________________
Δεν γίνεται να αρέσω σε όλους !Μερικοί είστε κακόγουστοι !
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01841 seconds with 10 queries