Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-04-12, 11:11
al6s Ο χρήστης al6s δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: trikala
Προεπιλογή

οταν μου το εδωσαν μου ειπαν οτι ειναι 250+.Μαλλον ηταν λαθος. οσο για τα ψαρια τα εχω 4 μερες περιπου μεσα και δεν βλεπω καποιο προβλημα.τωρα θα μου πεις οτι ακομη δεν εχω την γνωση ωστε να καταλαβω και προφανως ετσι ειναι απλα το λεω με βαση οσα εχω διαβασει για κοκκινα βρανχια κουραση κ σταση στον βυθο η να ειναι συνεχεια στην επιφανεια για οξυγονο η οτι αλλο εχω διαβασει. αλλα και παλι για να το λες ολο και κατι παραπανω θα ξερεις.

να σου πω αληθεια δεν θα μου αρεσε να βλεπω μονο ενα ειδος ψαριου μεσα.κ μαλλον δεν κοιταω για τυπου guppy η neon.

επισης ξερω οτι θελει δουλεια και υπομονη αλλα θελω οταν κανω κατι να γινεται σωστα και οπως πρεπει απο την αρχη(οταν δεν γινεται θελω να το ξανακανω απο την αρχη)

Ευχαριστω παντος για την βοηθεια!
-------------------------
καλως σας βρηκα σπυρο. ναι περιμενω την φωτογραφικη να μου επιστραφει την εχω δανεισει....και μεχρι τοτε μονο αυτες απο το σαπιοκινητο μπορω να βαλω. τα χρυσοψαρα δεν θα μεινουν. ειναι για να κανουν το στρωσιμο οπως και μου ειπαν να κανω και θα επιστραφουν....αν και θα τα γυρισω το συντομοτερο και θα ψαχτω για μπολι.αν τυχον δεν βρω αμμωνια/τροφη λοιπον.
-------------------------
και κατι ακομη επειδη εχω δει απειρα καλοφτιαγμενα ενυδρεια εδω(και για να πω την αληθεια ζηλεψα γιατι το δικο μου δεν πιανει μια μπροστα τους) θα ηταν λογικο να το ξεστησω και να το ξανακανω απο την αρχη?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη al6s : 14-04-12 στις 11:11 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01344 seconds with 10 queries