Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 19-03-12, 11:09
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Η cardinal ναι ειναι 4 σταδιων γιατι εχει δυο προφιλτρα ανθρακα. (ενα κοκκοειδους (GAC) και ενα συμπαγους (CTO), το καθενα λειτουργει διαφορετικα με πλεονεκτηματα διαφορετικα, διαβασε τα χαρακτηριστικα του καθενος).
Οπως και να εχει, ειναι καλυτερη με δυο προφιλτρα ανθρακα.
(αυτο φυσικα μπορει να το κανει και στην compact αν θελει καποιος)

Επισης αφου η cardinal ειναι full size, εχει θηκες που μπαινουν τα προφιλτρα και αν επιλεξεις με διαφανεις θηκες, θα μπορεις να βλεπεις και με το ματι σε τι κατασταση ειναι.
Τα ανταλλακτικα προφιλτρα που μπαινουν σε θηκες ειναι πιο οικονομικα απο τα αντιστοιχα που ειναι σε μορφη φυσιγγιου.
Καλο ειναι αν σε "παιρνει", να παρεις μια και καλη 2 σετ ανταλλακτικα προφιλτρα απο την αρχη, για να μη τρεχεις καθε λιγο.
Στη σελιδα που ειναι η cardinal γραφει απο κατω πληροφοριες για ανταλλακτικα και εχει και προσφορα σε πιο οικονομικη τιμη το cardinal pack (6 προφιλτρα, 3+3 με 29 ευρω).

Για τη συνδεση με τη βρυση, θα ζητησεις να σου βαλει στο σετ, και το εξαρτημα που θελεις αναλογα τη βρυση σου. (μαλλον το πρωτο απο αυτα θα εννοεις)

Αν μαζευεις το νερο σε βαρελι, θα σου φανει πολυ χρησιμο και το αυτοματο κλεισιμο βρυσης κατα την πληρωση του δοχειου. (auto shut-off valve)
Με εχει σωσει.

ΥΓ Αναβαθμιση θα εννοει ο Γιαννης γαι την περιπτωση που θελεις να βαλεις διπλη μεμβρανη (για καλυτερη αποδοση), αλλα αυτο νομιζω γινεται και στις compact.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01586 seconds with 10 queries