Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-12-04, 16:14
Cristos Ο χρήστης Cristos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Αγαπητέ Τάσο όταν πήγα στο μαγαζί ρώτησα και επέμενα για το αν όντως είναι θηλυκό και μου είπε ότι είναι. Γνωρίζω ότι τα θηλυκά έχουν φουσκωμένη κοιλιά ή μια άσπρη φουσκαλίτσα στο πίσω μέρος μόνο όταν είναι έτοιμα για γέννα.Αυτό που δεν είχε και τον ρώτησα ήταν οι ρίγες είτε οριζόντιες ( στρες ) είτε κάθετες. Μου είπε ότι λόγω χρώματος ότι δεν φαίνονται. Όσον αφορά για τα άλλα ποστ που έχουν γραφτεί για το ζευγάρωμα τα έχω διαβάσει γι' αυτό και αναφέρθηκα στο αν υπάρχει πρόβλημα με το "θηλυκό" ψάρι.
Το χτυπημένο αρσενικό το έβαλα μέσα στην γεννήστρα και το άλλο το είχα αφήσει μέσα στο ενυδρείο για να δω την συμπεριφορά του. Τελικά έβγαλα το θηλυκό και το έβαλα σε άλλο ενυδρείο.
Θα κοιτάξω να πάω αλλού να πάρω θηλυκά όχι σαν αυτό
120 λίτρα, κυκλοφορητής 600 λίτρα/ώρα, θερμοστάτη 100 watt, λάμπα 25 watt. Φυτά 2 Anubias, 1 Echinodorus bleheri , 2 Cryptocoryne Walkeri, Ceratophyllum demersum, Shinnersia Rivularis. Ψάρια: 1 ζευγάρι δίσκους Green,
60 λίτρα 1 οτόκυκλους, 1 μονομάχο, 5 Zebra Danio, 2 αρσενικούς ξιφοφόρους και 2 θηλυκά, 4 ροδόστομους
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01233 seconds with 10 queries