Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-02-12, 07:36
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

παντως κιεμενα μου φαινεται οτι το προβλημα ειναι "συνδιασμος" προβληματων.τωρα σε τι βαθμο επηρρεαζει το καθενα δε μπορω να σου πω,αλλα θα πρεπει να τα λυσεις ενα ενα για να βρεις τι φταιει ισως.
απο αυτα που λες εγω βλεπω πιθανο προβλημα σε:

1)νιτρικα.πολυ μεγαλη συγκεντρωση για εκθεση σε αυτα για μεγαλο διαστημα.(+οτι εχεις φυτα αργης αναπτυξης,αυτο δεν βοηθαει...)

2)μεγαλη ιχθυοφορτιση,εστω και παροδικη με τις γεννες,αλλα και με την προσθεση σε ψαρια που εκανες.τα 180 λιτρα δεν ειναι και παρα πολλα...

3)νερο μονο απο οσμωση.αν το κανεις πολυ καιρο και δεν χρησιμοποιεις προσθετα στοιχεια,το νερο ειναι εντελως "γυμνο"απο χρησιμες ουσιες,μεταλλα κλπ.επισης το ph σου θα επρεπε να ειναι αρκετα χαμηλοτερο.αρα πρεπει να το κοιταξεις αυτο κατι παει στραβα εκει η κατι σου ξεφευγει.

4)ταισμα αποτι λες με ποικιλια τροφων και βιταμινες 2 φορες τη βδομαδα.μου φαινεται πολυ μεγαλη η δοση βιταμινων.η υπερβιταμινωση ειναι επικινδυνη και μπορει να ειναι και θανατηφορα.εγω βιταμινες δινω(η μαλον εδινα) μια φορα καθε 15 μερες μουλιαζοντας τροφη σε βιταμινη.ταιζα 2 και 3 φορες τη μερα με 10 διαφορετικες(μεταξυ αυτων και κατεψυγμενες και ζωντανες) τροφες και τη βιταμινη την εβαζα για να εξισσοροπω λιγο την "παλαιωση"καποιον τροφων.ανοιγμενες περισσοτερο καιρο κλπ.

5)οπως λες υπαρχει πιθανο παρασιτο.βαλε φωτογραφιες και συμπληρωσε και τη φορμα.

6)υπαρχει παντα η πιθανοτητα τα νεα ψαρια να ητανε αρρωστα.γιαυτο υπαρχει η καραντινα.η τουλαχιστον καλο ειναι να υπαρχει.ειδικα αν στο ενυδρειο που θα μπουνε υπαρχουν "ευαισθητα" ψαρια.

επισης τσεκαρε τα τεστακια σου,μηπως εχουν καποιο προβλημα,και περιμενε να παρεις κιαλλες γνωμες
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01367 seconds with 10 queries