Θέμα: Sea-gavros !!!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #40  
Παλιά 18-11-04, 18:31
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 15-01-2003
Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Μηνύματα: 632
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

Εξαιρετικη η αναλυση του Symbil, ουσιαστικη, απλη και ρεαλιστικη.
Γαυρε οταν ολα τα παιδια σου λενε το ιδιο, για καποια θεματα που ρωτησες δεν γινεται να κανουμε ολοι λαθος, ειδικα οταν το λαθος θα ειναι απο εμας που ηδη ασχολουμαστε. Δυστηχως σαν αθλημα ειναι ακριβο, πολυ ακριβο και δεν γινεται τουλαχιστον στο αμεσο μελλον να γινει αισθητα φθηνοτερο. Οσο για το κοστος που λες οτι ειναι μεγαλο εαν απαντησω κυριολεχτικα σε αυτο που ρωτησες μαλλον για...ΠΑΠΑ σε βλεπω . Δυστηχως ειναι ακριβο, εαν καποιος μετα απο οσα γραψανε τα παιδια που εχουν ηδη θαλλασινο δεν σας επεισαν , ηδου η Ροδος ηδου και το "ευλογημα". Και ενας απο τους λογους που ειναι ακριβα ειναι γιατι καποιοι και οχι ολοι οι εισαγωγεις πουλανε πανακριβα καποια ειδη, γιατι μαλλον τα θεωρουν ειδος πολυτελειας. Τρανο παραδειγμα τα ψυχτικα.

Οσο για το νεοπλουτισμο που ανεφερε ο Νικος, οντως τυχαινει να ξερω καποια ατομα τα οποια καθε βδομαδα πανε και κανουνε το service σε καποια καλα reef και θαλλασινα σε διαφορους πλουσιους και νεοπλουτους οι οποιοι δεν εχουν ιδεα τι εχουν μεσα απλα το θελουν γιατι ειναι trendy ή γιατι τους το προτεινε ο πολιτικος μηχανικος τους η ο decorator... Στην λιστα αυτη υπαρχουν παρα πολυ γνωστα ονοματα.

Επισης, καλα αυτα που γραφει ο Αλεξανδρος για DIY αλλα το skimmer π.χ. το παραγγειλε μεσω του Νικου απο αμερικη οχι πολυ καιρο πριν. Οποτε καλα τα λογια αλλα οι πραξεις ειναι που μετρανε. Εγω οποτε προσπαθησα για DIY καταστασεις βρεθηκα να εχω χασει παρα πολυ χρονο, να ειναι δυσχρηστο αυτο που εφτιαξα και τελικα σαν ταμειο σε θεμα χρονου και χρηματων να βγαινω μειων... Οποιος βεβαια το καταφερει και ΜΑΓΚΑΣ θα ειναι και τα μπραβο μας απο ολους θα εχει.

Προσπαθηστε λοιπον και εμεις μαζι σας θα ειμαστε. Και για οποια βοηθεια θελησετε παλι εδω ειμαστε. Τετοιες προσπαθειες πρεπει να εχουνε την υποστηρηξη ολων μας.

Φιλικα Μαριος
__________________

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01539 seconds with 10 queries