Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #29  
Παλιά 14-12-11, 09:42
Το avatar του χρήστη Plakas
Plakas Ο χρήστης Plakas δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 31-01-2011
Περιοχή: Κύπρος
Μηνύματα: 278
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mixalis p Εμφάνιση μηνυμάτων
ο συνοδοντης ειναι θηρευτης! αν το βαλεις στο ενυδρειο δεν προκειται ποτε να επιβιωσει γονος απο τα υπολοιπα ψαρια.
διαβασε και εδω! http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ighlight=betta
Η διαφωνία μου με το πιο πάνω άρθρο όπως βλέπεις είναι διατυπωμένη και σε εκείνο το τόπικ.

....παρόλα αυτά συμφωνώ ότι γόνος δεν θα επιβιώσει. Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι αναπαραγογές όμως, είναι ψάρι που κατά τη γνώμη μου μπορεί να ζήσει με Τζούελ αφού δεν θα ανεχτεί να τον κάνουν μπαλάκι αυτές οι διαολεμένες κιχλιδες! (Πραγματικά διαολεμένες....believe it or not τις έχω δει να ξεκάνουν μέχρι και νεαρό Όσκαρ!)

Φίλε maxmike το geophagus brasiliensis που είχε ο Μιχάλης νομίζω δεν κάνει για τα λίτρα σου. Μεγαλώνει πολύ (25-30εκ.) και θέλει την περιοχή του...και περιοχή του θα είναι όλο το 180ρι. Επιπλέον είναι ψάρι βυθού και όπως είπε ο dimis1978 τα Τζούελ γεννούν κοντά στο βυθό άρα καταλαμβαίνεις το πρόβλημα που θα έχεις.

Για συγκάτοικους έγω θα έλεγα να ψάξεις λίγο τα Devario aequipinnatus (Giant Danios) ....και τα Congo tetras που είπε ένας φίλος πιο πάνω (αν και τα φινς τους ίσως να έχουν πρόβλημα είναι πολύ γρήγορα ψάρια και ξέρουν να μένουν μακριά από κινδύνους)

Για "καθαριστή" αν θέλεις σώνει και καλά να βάλεις, μια λύση ΙΣΩΣ (δεν είμαι σίγουρος) να είναι ο Panaque maccus (clown pleco)
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01519 seconds with 10 queries