Θέμα: το 180 αρι
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 25-11-11, 16:53
Το avatar του χρήστη stap
stap Ο χρήστης stap δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-10-2011
Περιοχή: thessaloniki
Μηνύματα: 129
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manolischania Εμφάνιση μηνυμάτων
Από προσωπική παρατήρηση. Το skimmer για να δουλέψει πρέπει να βρει και κάτι , ως εκ τούτου εάν αλλάζουμε νερό καθημερινά ας πούμε, έχω την εντύπωση ότι το skimmer δεν θα βγάλει ποτε ούτε μια φουσκάλα . Άρα το νεράκι σου είναι καθαρό με αποτέλεσμα να μην έχει και πολλά πολλά για να τραβήξει κατευθείαν μέχρι να συγκεντρωθούν ξανά .

αυτα ειναι! καθαρο νερακι !!!!!!!!
σας ευχαριστω πολυ
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sps4ever(niktso) Εμφάνιση μηνυμάτων
IMHO όχι. Προσπάθησε να φτιάξεις σπηλιές και ο βράχος να πατάει στην άμμο 'οσο γίνεται λιγότερο. Υπάρχει μια άποψη ότι η άμμος κάνει καλύτερη δουλειά σαν βιολογικό υλικό από το βράχο οπότε καλό είναι να έχεις όσο περισσότερη άμμο ελεύθερη.
Επίσης έχω την αίσθηση ότι ο βράχος είναι "συμπαγής" και δεν είναι και ότι καλύτερο στην ποιότητα.
γεια σου και παλι....
τα φιλτρα μου πωε σου φαινονται? καλα ειναι? ξερεις με το μικρο 50αρακι που ειχα αλλαζα αντιφωσφορο και ενεργο ανθρακα τωρα το παιδι που μου το εδωσε μου ειπαι οτι δεν χρειαζεται τπτ . μονο καθε 6 μηνες να αλλαζω αυτο http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=2775 ( αυτο ειναι μονο για το ενα φιλτρο ) το αλλο μονο το καθαριζω ειπε. εσεις τι λετε?
__________________
Οκτάνα θα πει αληθινή ελευθερία και όχι εκείνη η φοβερά ειρωνεία, να λέγεται ελευθερία ό,τι χωρεί ή ό,τι εναπομένει στα ελάχιστα περιθώρια που αφήνουν στους ανθρώπους οι απάνθρωποι νόμοι των περιδεών και των τυφλών ή ηλιθίων.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stap : 25-11-11 στις 16:53 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01430 seconds with 10 queries