Θέμα: ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #17  
Παλιά 04-11-11, 16:16
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2011
Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Μηνύματα: 7.894
Προεπιλογή

σε αυτη τη βατα,σιγα σιγα θα πιασει βρωμια-γλυτσα.αυτη η γλυτσα ειναι τα βακτηρια που θελουμε να αναπτυχθουνε που διασπανε την αμμωνια που σου ειπα παραπανω.και οπως θα διαβασες ελπιζω! συνηθως αυτη τη βγαζουνε οι περισσοτεροι και αφηνουνε ενα κομματι της μονο ωστε να φιλτραρει το νερο μηχανικα απτα χοντρα σκουπιδια και στον υπολοιπο χωρο μπαινει βιολογικο υλικο οπως αυτα που σου ειπα παραπανω.

αυτο γινεται γιατι θελουμε οσο μεγαλυτερη επιφανεια μπορουμε να εχουμε για αποικηση απο βακτηρια και εχοντας μηχανικη φιλτρανση πιο πριν κραταμε αυτα το υλικα καθαρα ωστε να κανουνε πιο σωστη δουλεια.
αν εσυ εχεις μονο βατα τωρα και την αλλαζεις καθε δυο βδομαδες οτι βακτηρια εχουν αναπτυχθει θα πηγαινουνε χαμενα.

στην ιδια λογικη ειναι και αυτα που εχεις τωρα μεσα,πρωτα η βατα για μηχανικη φιλτρανση και μετα ο ανθρακας(μαλον ειναι ανθρακας)στα δυχτακια που κανει χημικη φιλτρανση αλλα και προσφερει επιφανεια για αποικηση απο βακτηρια.

εχοντας τη βατα μπροστα κραταει τα χοντρα ωστε να μη μπουκωνει το δευτερο υλικο.

επειδη ο ανθρακας κανει πρωτιστος χημικη φιλτρανση κραταει δηλαδη ουσιες απτο νερο τον χρησιμοποιουμε σε περιπτωσεις μετα απο ασθενεια ωστε να ρουφηξει οτι απομενει απτα φαρμακα στο νερο και μετα τον πεταμε.κανει και για βιολογικο υλικο αλλα υπαρχουνε πολυ καλυτερα υλικα με πολυ καλυτερη αποδοση για αυτη τη δουλεια.

επειδη το θεμα της βιολογιας και το στησιμο του φιλτρου ειναι πραγματα αληλενδετα θα πρεπει να τα δεις αφου καταλαβεις καποιες βασικες εννοιες που θα διαβασεις στα υπομνηματα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01494 seconds with 10 queries