Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 22-10-04, 03:20
Το avatar του χρήστη dim
dim Ο χρήστης dim δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 08-06-2004
Περιοχή: θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 375
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην dim
Προεπιλογή

εγώ έχω στην κατοχή μου αυτά τα τέσσερα βιβλία.
1). 'ΕΝΥΔΡΕΙΑ' του Michel Martin. είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά. και μιλάει μέσα για τα εξής θέματα: το νερό,τα φυτά,η τροφή,το ενυδρείο συνόλου,η αναπαραγωγή και ασθένειες.

2)."Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ" του Dr.Neville Carrington. είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά. και μιλάει μέσα για τα εξής θέματα:το νερό,φυτά,αναπαραγωγή,ασθένειες. έχει πολύ ωραία άρθα για τις ασθένειες και για τις θεραπείες αυτών όπως και πολύ καλές φωτογραφίες απο κάθε ασθένεια και τον τρόπο καταπολέμισης.

3)."ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ" του Esther Verhoef-Verhallen.είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά. και μιλάει μέσα για τα εξής θέματα:το ενυδρείο, εγκατάσταση ενυδρείου,σύνθεση του νερού,ψάρια,φροντίδα,τροφή. το μεγαλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου αναφέρετε στα είδη των ψαριών και έχει φωτογραφία του κάθε ψαριού και δίνει πληροφορίες για το κάθε ψάρι για συνθήκες ,αναπαραγωγή κτλ.

4)."ΤΟ ΤΡΟΠΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ" του Dick Mills.είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά. και μιλάει μέσα γενικά για το κάθε τι που χρειάζεται ένα ενυδρείο.

όλα τα βιβλία αναφέρονται για ψάρια γλυκού νερού.
για μένα όλα τα βιβλία είναι καλά και το καθένα έχει κάποιο τομέα που υπερτερεί απο το άλλο.το 3ο βιβλίο κατα την γνώμη μου θα πρέπει να υπάρχει στην βιβλιοθήκη κάθε ενυδρειόφιλου γιατί έχει κατάλογο των ψαριών και πληροφορίες για το καθένα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01930 seconds with 10 queries