το φιλτρο που διαλεξες ειναι πολυ καλο,αλλα εγω δεν θα το διαλεγα.μονο και μονο γιατι αργοτερα νομιζω οτι θα σου φαινεται πως πιανει πολυ χωρο μεσα στο ενυδρειο.γενικως ειμαι της αποψης οτι οσο λιγοτερα πραγματα μεσα στο ενυδρειο τοσο καλυτερα.(για εξοπλισμο μιλαω παντα)μονο τα απολυτως απαραιτητα.οταν ειχα το 60λιτρο ενυδρειο το εσωτερικο φιλτρο το εβγαλα στις πρωτες 10 μερες.αν πιστευεις οτι δε θα σε ενοχλησει παρτο βεβαια.αλλα με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις ενα eheim εξωτερικο και θασαι καλυμενος ακομα κιαν πας σε λιγο μεγαλυτερο ενυδρειο αργοτερα.
πριν ψωνισεις περιμενε να σου πουνε κιαλλοι γνωμες,μη δωσεις λεφτα τσαμπα γιατι ειναι κριμα.
αλλα σε γενικες γραμμες να ξερεις οτι σε καποια πραγματα ειναι καλυτερα να μην κανεις οικονομια.οσο μπορεις βεβαια ετσι?
επειδη το φιλτρο ειναι στην ουσια η καρδια του ενυδρειου ειναι καλυτερα να τα δωσεις εκει τα λεφτα και να κανεις οικονομια αλλου.για παραδειγμα στο 60ρι εγω αλλαξα και εβαλα το 305.μολις αλλαξα ενυδρειο με βολεψε απιστευτα το γεγονος πως ειχα φιλτρο που θα σηκωνε το
και το νεο ενυδρειο.απλα σκεψου το