Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-09-04, 00:05
immerback Ο χρήστης immerback δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Φώτη καλησπέρα.Η πεταλούδα σου είναι άπό τισ πιο δύσκολες στο φαί.θα σου φάει σίγουρα τα φανσ γουορμς και τις αιπτάσιες.Βασικά τις πουλάνε ως εξολοθρευτές των αιπτασιών.Είναι πάντως αρκετά δυνατό ψάρι.Είχα δει κάποια φορά στο ''σερφινγκ'' μία πανέντα για να τρώνε οι ιππόκαμποι που είναι εξίσου δύσκολοι.Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μπουκαλάκι από αυτά που βάζουν μέσα τα μικρά ποτά (τα διακοσκιτικά ουισκάκια π.χ.) και να βάλεις εκεί μέσα λίγη τροφή και βουλιαξέ το στο νερό.Αυτά έχουν στόμιο και μόνο αυτό το ψάρι μπορεί να βάλει τι μουσούδα του μέσα και να φάει.Κατά προτίμηση βάλε σκουλίκι ή γαρίδα.Καλύτερα το μπουκαλάκι να είναι διάφανο για να δεις αν τρώει.Παλιά που είχα σφινώσει γαρίδες μέσα σε βραχάκι και έτρωγε.Δε την έχω δει ποτέ να τρώει αλλιώς αφού είναι και πολύ φοβιτσιάρικο ψάρι και όλα τα άλλα το προλαβαίνουν και το αγχώνουν όταν πάει να φάει.Κάποια στιγμή έβαλα μέσα και έναν ηνίοχο , ο οποίος τρώει τα πάντα και δεν μου έχει πειράξει τίποτα ασπόνδυλο, και επειδή έχει και αυτο΄ς μουσούδα έτρωγε πρώτος αφου είναι πιο αγριο ψάρι, με αποτέλεσμα να πεθάνει η copper.
Βασίλη ο ηνίοχος είναι εντελώς διαφορετική πεταλούδα.Είναι πανέμορφη, αρκετά ευκολη και τρώει (τα πάντα), ενώ θα μπορούσε να την πει κανεις ασφαλή για ρεεφ με τα προσοχής.Μάλιστα αναφέρεται και ως κληνερ ψάρι , αφού συνηθίζει να καθαρίζει, ως οι ομώνυμες γαρίδες, κυρίως αγγελόψαρα.Καλό είναι μάλιστα να διατειρούνται σε κοπάδι.Δεν έχω διαβάζει πουθενα και δεν την έχω δει να επιτίθεται σε άλλο ψάρι (πόσο μάλλον σε ένα ντάμσελ).
Και μιας και είπαμε λίγο για κληνερ, το πιο όμορφο και αξιοπερίεργο θέαμα που έχω δει στο ενυδρείο μου ήταν ένα σαιλ τανγκ να πλαγιάζει για να ανέβει και να το καθαρίσει ένας μανδαρίνος.....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01479 seconds with 10 queries