Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-06-11, 17:33
Το avatar του χρήστη Belafode
Belafode Ο χρήστης Belafode δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

ΕΚΠΛΙΞΗ...!!!

Χθες αποφάσισα να ξεστήσω το μικρό ενυδρειάκι και να το ξαναστήσω από την αρχή για γαριδάδικο... Πηγαίνοντας κοντά παρατήρησα κάτι να κουνιέται και μετά από αρκετή παρατήρηση είδα ένα μικρό cory να βολτάρει...!!! Παρατηρώντας καλά βρήκα άλλο ένα... Χάρηκα πολύ αλλά με έπιασαν απροετοίμαστο... Άμεσος έβγαλα το ελάχιστο χαλίκι που είχε μέσα έκανα μια μεγάλη αλλαγή νερού (από την βρύση) και αφίσα μόνο ένα moss ball και μια anubia... Eβαλα μια αεραντλία και τάισα πούδρα από Super Tabin B που μούλιασα σε βιταμίνες...

Είχα βάλει μέσα στο ενυδρειάκι 4 αυγά από τα οποία γεννηθήκαν τα 3... Το παράξενο είναι πως γεννηθήκαν και μεγαλώνουν χωρίς καμία προσοχή... Ο φίλος μου δεν είχε κάνει καμία αλλαγή και ταΐζε πολύ ελάχιστα καθώς στο ενυδρείο είχα αφήσει φεύγοντας 3 μικρές γαρίδες... Σήμερα φαίνονται μια χαρά λέτε να επιβιώσουν...???

Ερωτήσεις τώρα: από όσο ξέρω πρέπει να κάνω καθημερινές αλλαγές νερού με νερό από το μεγάλο ενυδρείο σωστά...??? Φρέσκο νερό καθόλου...??? Να βάζω βιταμίνες στην τροφή τους καθημερινά...??? Τι πρέπει να προσέξω από εδώ και πέρα...??? Σε ποσό καιρό μπορούν να μπουν στο μεγάλο ενυδρείο...???
(έχω και άλλες ερωτήσεις αλλά δεν θέλω να σας κουράσω...!!! Απαντήστε σε αυτές και ρωτάω πάλι αργότερα...!!!)

Υ.Γ. Έπρεπε να βάλω παραπάνω αυγά στο ενυδρειάκι... Παρόλα αυτά είμαι πολύ χαζομπαμπάς...!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Belafode : 20-06-11 στις 17:33 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01292 seconds with 10 queries