Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 11-06-11, 22:32
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 11-07-2007
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 5.423
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα πριν από τα καμμένα βούρλα (όπου εκτάκτως βγήκε η φωτογραφική του Άλεξ για να φωτογραφήσει μια φωλιά που ήταν κάτω στα χόρτα - που την είδε ο αετομάτης αφού ήταν πολύ καλά καμουφλαρισμένη . Φωτο θα προσθέσει ο Άλεξ!)
Νατην !! Φωλια κορυδαλλου ..














Αφού πήραμε πληροφορίες από τους παππούδες - οι οποίοι μας κοίταζαν καλά καλά με τις μηχανές στα χέρια Μας τρόμαξε ο ένας λέγοντας μας ότι υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει ο καιρός.
Εμενα με τρομαξε πιο πολυ η αναφορα για μεγαλη αρκουδα και πολλους λυκους στην περιοχη

Τελείωσε ο δρόμος και άρχισε ο χωματόδρομος με πολλές στροφές και σε πολλά σημεία με πεσμένα έλατα, μεγάλες πέτρες στη μέση του δρόμου και σε πολλά σημεία με καθιζήσεις που αν δεν πρόσεχες μπορεί να πέσεις και να κατρακυλήσεις στη πλαγιά! Η street μηχανή έκανε το εγχείρημα ακόμα πιο δύσκολο αλλά ο Άλεξ είναι πιλότος (πραγματικά).
Χε χε...Θα κρατησω αναμνηστικη τη φωτο του αγωνιστικου GSXR στα 2000μ με φοντο τον Παρνασσο




Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν και περιμέναμε μεγάλη ποικιλία στη πανίδα δυστυχώς απογοητευτήκαμε. Οι πληροφορίες μας έλεγαν για πολλά είδη ζώων που ζουν στο μέρος αυτό αλλά δε συναντήσαμε κάποιο! Ίσως το λαθραίο κυνήγι? Ποιος ξέρει! Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε κατευθείαν σε μεγάλο υψόμετρο όπου λίγος αριθμός ζώων συνηθίζει να ζει!
Οντως, η ποικιλομορφια σε ζωη δεν ηταν αυτη που περιμενα, αλλα μην ξεχναμε οτι επισκεφθηκαμε ενα σημειο μονο ενος μεγαλου ορεινου ογκου οπως ειναι η Οιτη. Αν βαλεις ολο το βουνο με τους προποδες του, σιγουρα ο αριθμος αυξανεται πολυ περισσοτερο.

Στο δρόμο βρήκαμε ένα άσπρο μεταλλικό εικονοστάσι ... μέσα του είχαν κάνει φωλιά κάποιο είδος πουλιού! Πανέξυπνη κίνηση αφού έτσι τη προστατεύει ακόμα πιο πολύ από τα επίδοξους θηρευτές τους! Τρίτη φωλιά που βλέπαμε! Φωτογραφίες έβγαλε ο Αλέξανδρος

Πολυ εξυπνο το ατιμο ομως ε; και προστασια απο τον καιρο, αλλα και απο τις πολλες κουρουνες που ειδαμε στο οροπεδιο..






Πολλές φορές βγήκαμε από τον δρόμο κυνηγώντας πεταλούδες να τις φωτογραφίσουμε!! Ο αέρας τις έκανε να μην μας κάθονται σε ένα σημείο αλλά και μερικές ήταν σαν να έχουν γεννηθεί με νεύρα




Ας βαλω κι εγω μερικες για αρχη...



Οχι το ροζ μπλουζακι δεν λεει Super Paradise.. ...λεει Surfers paradise.. χαχαχαχ χαχα
Στην πυρα (του Ηρακλεους) ο Γιωργος με φοντο την Γκιωνα..
.



Απιθανα τοπια !!






ΟΙ κορυφες της Οιτης μπροστα μας...







Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02335 seconds with 10 queries