Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-05-11, 15:57
lifo Ο χρήστης lifo δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ARIS1983 Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδη σε βλεπω να δινεις κανα 100αρικο και να κανεις και πατεντες μετα στους φωτισμους-λαμπες, δεν κοιτας αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2336 που εινα στα λιτρα σου και εχει καπακι για 2 λαμπες και περνεις και δωρο το ενυδρειο! Αν ειναι το ενυδρειο σου 100Χ31 το πιο πιθανο ειναι να κανει γιατι παντα αφηνουν περιθορια οι εταιριες.
δυστυχως αγορασα το παραπανω το juwel που λεγαμε και δεν κανει τελικα για λιγα χιλιοστα. Επισης εχω τρελαθει γιατι το pH δεν εχει πεσει (παρολο που εχω βαλει τυρφη) και το νερο εγινε χαλια γιατι εβαλα ενα ξυλο μεσα που δεν το ειχα βρασει παρα πολυ οπως αποδεικτηκε. Ειναι καλη ιδεα να αδειασω το μισο και να το γεμισω με νεο νερο και να βγαλω την τυρφη (αφου το νερο της βρυσης μου ειναι στο 7) θα φυγει και το καφε απο το ξυλο?
-------------------------
Arcadia Overtank Luminaire T5 100cm, εξωτερικος φωτισμος, με 4x39w (2x Marine White 14,000K kαι 2x Marine Blue 420nm Actinic lamps) (4 λαμπες) αυτο πως σου φαινεται? λες να ειναι οκ? θα μου ερχεται ο κουκους αηδονι σε ρευμα?εχεις ιδεα αν μπορω να λειτουργω μονο τις 2 λαμπες?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifo : 19-05-11 στις 15:57 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01287 seconds with 10 queries