Θέμα: αρτεμια
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #18  
Παλιά 12-04-11, 15:11
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Μοδ
 
Εγγραφή: 13-01-2006
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Μηνύματα: 11.341
Προεπιλογή

νομιζω οτι αλλιως τα λεω εγω κι εσυ αλλιως τα παρουσιαζεις...ή αντιλαμβανεσαι.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikman Εμφάνιση μηνυμάτων
Σκέτος μαζοχισμός είναι αυτό που περιγράφεις. Σκέψου έναν αρχάριο ακουαρίστα που έχει τόσα να προσέξει και τόσα καινούρια να μάθει να έχει και την παραγωγή αρτέμιας από πάνω ήμαρτον. μα δεν ειναι δυσκολη η παραγωγη αρτεμιας...ουτε τον παροτρυνα να το κανει..το εκανε απο μονος του...ρωτησε αν εκανε καλα και του ειπα "σαφως και εκανες καλα"..ειναι ο,τι καλυτερο για το θαλασσινο ενυδρειο να ριχνεις και αρτεμια νεοεκκολαφθεισα.
Αλίμονο του που περιμένει να ταίσει τα ψάρια του με ζωντανή αρτέμια για να φάνε όταν δεν τρώνε. Αλλού πρέπει να ψάξει την αιτία που δεν τρώνε. μα δεν του προτεινα την αρτεμια για να λυσει το προβλημα του. οπως γραφω παραπανω μονος του το εκανε. απλα προσθεσα οτι βοηθα πολυ για να προσαρμοσεις ψαρια δυσκολα στο φαγητο. αυτο δεν ειναι αμφισβητισιμο. απο ζωντανες τροφες πας στις κατεψυγμενες και απο εκει σε μειγμα φλεικς - κατεψυγμενες κι επειτα μονο φλεικς με αρωματικα ζουμακια σκορδακια κ.τ.λ. και απο εκει σε σκετο φλεικς. εγω αυτη τη σειρα τουλαχιστον χρησιμοποιω για να δελεασω ψαρια δυσκολα στο φαγητο και εχω αποτελεσματα.
Αλίμονο του που περιμένει να ρίξει τα νιτρικά ταίζοντας ζωντανή αρτέμια. Το τελευταίο που θα σκεφτεί κάποιος να κάνει για να μην έχει νιτρικά θα είναι αυτό. μα γιατι το παιρνεις ετσι? δε το γυρνας στην αρτεμια για να ριξεις τα νιτρικα...αλλα εφοσον το κανει απο μονος του (το ξαναλεω) αναφερω ΚΑΙ αυτο το πλεονεκτημα της σε σχεση με την κατεψυγμενη.
Τέλος νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να χορτάσεις μεγάλα ψάρια κατασκευάζοντας αρτέμιες. Δεν θα κάνεις άλλη δουλειά όλη μέρα.
εννοειται οτι δεν τρεφεις μεγαλα ψαρια με αρτεμια μονο...απλα ειπα οτι ΚΑΙ τα μεγαλα την τρωνε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ραφαηλ10 Εμφάνιση μηνυμάτων
αλλα την εφαγαν ολα τα ψαρια..
γενικως ο ραφαηλ απο μονος του εκανε αρτεμια...και του ειπα οτι ειναι κατι πολυ καλο. πιστευω κι εσυ συμφωνεις οτι εφοσον καποιος ΘΕΛΕΙ να κανει αρτεμια ειναι κατι πολυ καλο για το συστημα του.
εσυ το παρουσιαζεις σαν να του προτεινα εγω να φτιαξει αρτεμια για να λυσει τα προβληματα του. δεν εγινε ετσι...απλα και τα πλεονεκτηματα της αρτεμια δεν ειναι κακο να ακουγονται.

υ.γ. και νομιζω οτι ειναι πολυ ευκολη η παραγωγη αρτεμιας σε συνεχιζομενη βαση αν βρεις τη ρεγουλα σου. πολλοι χομπιστες το κανουν. εσενα σου παιρνει χρονο δηλαδη?

ελπιζω απο τα παραπανω να φαινεται καθαρα οτι δεν πλασαρω την αρτεμια σαν πανακεια....αλλα εφοσον καποιος την παραγει και ρωτα αν ειναι καλο..θα του πω οτι "ναι, ειναι καλο κι εχει και πολλα πλεονεκτηματα". οχι φυσικα οτι δε θα τρεξει το συστημα του χωρις αυτην.
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01987 seconds with 10 queries