Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-04-11, 13:47
Το avatar του χρήστη almost
almost Ο χρήστης almost δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ελλάδα
Προεπιλογή

Επιστροφή 2000-3000lt/h θα είναι αρκετή για τα λίτρα σου (eheim compact 2000-3000).

Η Φ32 κατεβάζει άνετα 2500lt/h οπότε έχεις ένα μπούσουλα για να ξέρεις τι σωλήνα πρέπει να έχει η υπερχείληση.

Από το site που έβαλες, προτίμησε κάποια που έχει το σχήμα της reef octapus.

Εγώ λειτουργώ κανά εξάμηνο 2 υπερχειλήσεις της Aqua Medic (τις OFB 5000) και είμαι υπερ-ικανοποιημένος. Φροντίζεις μόνο να λειτουργεί ο εξαερισμός της (από το σωληνάκι αέρος που έχουν) και μη σε αγχώνει τίποτα.

Το πλεονέκτημα της Tunze είναι ότι τραβάει νερό από 2 σημεία (και από επάνω-όπως όλες- αλλά και από κάτω).

Σχετικά με το θόρυβο, θα βάλεις βάνα στη σωλήνα επιστροφής και όταν τη ρυθμίσεις δε θα ακούγεται τίποτα.

Υ.Γ. Περίμενε να δεις τι θα πούνε και τα άλλα παιδιά . Έχω άβρεχτη την υπερχείληση της Tunze μαζί με σωλήνες προέκτασης για να τραβάει νερό και από χαμhλά και Τ για να τραβάει από 2 μεριές. Και επίσης έχω άβρεχτη eheim compact 3000. Οπότε αν καταλήξεις εκεί, έρχεσαι βλέπεις ότι είναι πραγματικά αχρησιμοποίητα και τα παίρνεις σε καλύτερη τιμή από κανούργια. Δεν τα δούλεψα ποτέ γιατί πήγα κατευθείαν στις 5.000lt/h της aquamedic και σε compact 5.000.

Worlds most Gadget Aquarium..almost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01390 seconds with 10 queries