08-03-11, 13:17
|
Member
|
|
Περιοχή: ΛΑΜΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PoisonedPrince
Σας ευχαριστώ όλους για την τάχιστη απάντηση
Ο μονομάχος είναι "αστέρι" ξεκαθάρισε από την αρχή το ποιος είναι και δεν τον ενοχλεί κανείς. Το Opaline (ο αρχηγός του ενυδρείου, από ό,τι έχω διαπιστώσει) προσπάθησε στην αρχή να του επιβληθεί, αλλά πλέον έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους. Μάλιστα, ο μονομάχος ώρες ώρες είναι διπλα στα αγγελόψαρα χωρίς να μαλώνουν.
Σε ό,τι αφορά pleco και "chinese loach", παραθέτω φωτογραφίες (όχι δικές μου, αλλά είναι ακριβως -οπτικά- σαν αυτά που έχω).
Καμία άποψη σχετικά με το εξωτερικό φίλτρο (και, αν γνωρίζετε, κόστος)?
Ευχαριστώ!
|
Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για τις συμπεριφορές. Ο μονομάχος λ.χ. είναι τσαμπουκάς μόνο προς τους ομοίους του, κατά τ' άλλα, περίμενε να δεις... Επιμένω διάβασε για τά είδη των ψαριών, τις απαιτήσεις και τους χαρακτήρες τους.
Όσον αφορά το φίλτρο, σου έδωσα ένα παράδειγμα πριν. Πολλά άλλα ανάλογα θα βρεις σε διάφορα site, όπως το www.petcumulus.gr. Να λάβεις υπόψιν σου τη χωρητικότητα του κάδου (μεγάλη βιολογία), την κυκλοφορία του νερού, την κατανάλωση σε ρεύμα. Η δυναμικότητα του φίλτρου πρέπει να αντιστοιχεί σε μεγαλύτερο ενυδρείο από αυτό για το οποίο το προορίζεις.
|