Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 14-06-04, 20:10
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ
 
Εγγραφή: 29-11-2002
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 5.612
Προεπιλογή

Παράθεση:
Δηλ. θέλεις να πεις ότι εάν άνοιγα ένα καινούργιο account όπου θα παρουσίαζα ένα ενυδρείο με καταπληκτικές φωτογραφίες, και έλεγα ότι τρέχω ενυδρεία τα τελευταία 20 χρόνια, θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση από το Board?
Ποιος μιλησε για αντιμετωπιση απο το board? Το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζουν οι αρχαριοι, αυτους οι οποιοι τους απαντουν σε βασικα ερωτηματα. Οι περισσοτεροι δεν βλεπουν καν ουτε ποσα posts εχει ο απαντων, ουτε τι αλλο εχει γραψει. Λενε, εχω αυτο το προβλημα, και ακολουθουν την πρωτη απαντηση που θα τους ερθει. Γιαυτο θελει πολυ προσοχη στο τι λεμε.

Παράθεση:
Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν είναι σίγουροι για κάτι αλλά θα το γράφουν (συμπεριλαμβανομένου του υπογράφοντα). Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η διαδικασία είναι που επιτρέπει σε μερικούς να αναπτυχθούν, να μάθουν και να αισθανθούν πραγματικά μέλη ενός συλλόγου και όχι απλώς επισκέπτες.
Οχι. Το να γραφεις κατι για το οποιο δεν εισαι σιγουρος, χωρις και καν να διευκρινιζεις οτι δεν εισαι σιγουρος, μπορει να εχει καταστρεπτικα αποτελεσματα στον καινουργιο που θα ακολουθησει μια λαθος συμβουλη.
Και δεν εχουμε σταματησει να το επαναλαμβανουμε συνεχως - το "βιαζομαι να απαντησω" δεν οδηγει πουθενα. Η διαδικασια συμμετοχης και αποκτησης σχεσεων μεταξυ των μελων του Board, και του Συλλογου, βασιζεται σε άλλα πραγματα κι οχι στον αριθμο των posts.
 
Page generated in 0,01407 seconds with 10 queries