Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-05-04, 12:05
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

Βρε παιδια εγω εχω βαλει 2ποντο φελιζολ σε ολα μου τα ενυδρεια δηλαδη και σε αφρικανες και στο reef χωρις σιλικονη η τιποτα αλλο απλα και μονο με το βαρος της αμμου και απο πανω με τις πετρες. Κανενα προβλημα. Ο σκοπος που δεν το κολησα ηταν σε περιπτωση που αλλαξω το ενυδρειο μου σε κατι αλλο να μην εχω τετοια προβληματα πως να το ξεκολησω.

Ηδη οταν δοκιμαστικα το ειχα βαλει μονο με την αμμο δεν κουνιοτανε με τιποτα!!! Ποσο μαλλον να φυγει, στο μεταξυ στο μεγαλο αφρικανικο που εχω σε καποια σημεια τα θηρια εχουν κουνησει αμμο παχους 8-10 ποντων και εχει αποκαλυφθει το φελιζολ, αλλα δεν το εχουν πειραξει καθολου.
Το ιδιο ισχυει και στο θαλλασινο μια και οι κλοουν οι οποιοι μπορει να ειναι στην εντυπωση του κοσμου σαν τα ποιο ηρεμα ψαρια, αλλα η αληθεια ειναι πολυ μακρυα απο αυτη. Εαν μπορουσαν να ειναι μαζι με mbuna τοτε πολυ πιθανο το dominant species να ηταν καποιος κλοουν...Παντως παρολο που εχει αποκαλυφθει σε καποια σημεια δεν το εχει πειραξει κανεις.

Ενας καλος τροπος για να μην φαινετε το φελιζολ ειναι να βαλεις απο πανω τους πριν γεμισεις νερο το ενυδρειο με το πλαστικο με τις φυσαλιδες που ερχονται καποιες ηλεκτρικες συσκευες συσκευασμενες. Δινει την εντυπωσει νερου και δεν φαινετε το φελιζολ.

Πιστευω να ημουν χρησιμος

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01452 seconds with 10 queries