Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 18-01-11, 18:29
Το avatar του χρήστη Geovai
Geovai Ο χρήστης Geovai δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 15-06-2010
Περιοχή: Περιστερι Αττικης
Μηνύματα: 385
Προεπιλογή ΠΛηροφοριες για kribensis

Καλησπερα σας φιλοι μου! Μετα απο οτι διαβασα καποια πραγματα για το kribensis και μου αρεσε αρκετα σαν ψαρι πηγα σημερα και πηρα ενα. το θεμα ειναι οτι δεν βρηκα σαν αυτα που εχω δει σε φωτογραφιες. Δλδ με τα εντονα χρωματα στην ουρα τους και το κοκκινο χρωμα στην κοιλια τους. Ειναι κυριως σκουρο χρωμα με μια ελαφρια πορτοκαλι γραμμη στο σημειο που κανει ρομβο η ουρα του. Δεν ξερω αν ειναι καποιο συγκεκριμενο ειδος, αλλα ουτε ο πετσοπας δε μπορουσε να με βοηθησει στην απορια μου αυτη. Και δεν μπορω να καταλαβω τι φυλο ειναι.
Δευτερον: Πρεπει να αγορασω καποια συγκεκριμενη τροφη για το ψαρι αυτο η κανονικα οτι ταιζω και τους ξιφοφορους, δλδ κοκκουσ?
Και τριτον: Μολις τωρα παρατηρησα οτι καθεται στον πυθμενα ακουπωντας την κοιλα του, με ελαφρως κυτρη την ουρα του χωρις να την κουναει και χτυπαει νευρικα γρηγορα τα πτερυγια του! Τι επαθε? στρεσσαριστικε μηπωσ?
-------------------------
Ακυρο το τελευταιο! Μολις εκλεισα το φως αρχισε να κολυμπει κανονικα και μπικε στην φωλια που του εχω φτιαξει. το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να διαπιστωσω αν ειναι αρσενικο η οχι για να κανω ζευγαρι!
__________________

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geovai : 18-01-11 στις 18:29 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01387 seconds with 10 queries