07-01-11, 19:32
|
 |
Senior Member
|
|
Περιοχή: Χαϊδάρι, Αθήνα.
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sotiris7
Και εγώ ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σε πειράζει.
Μη στέκεσαι στο τι πειράζει εμένα .. αλλά στο τι ΑΠΑΙΤΟΥΝ τα ψάρια.
Corry είχαμε στα ενυδρεία της οικογένειάς μου (το είχε και ο πατέρας μου το μικρόβιο και εξακολουθεί να το έχει) τα τελευταία 40 χρόνια (στην κυριολεξία - δεν υπερβάλλω στο αριθμό των ετών) πάντα σε ψιλό χαλίκι και όχι σε άμμο και ΠΟΤΕ τους δεν έβγαλαν το παραμικρό πρόβλημα ζώντας για πολλά χρόνια
Θυμάσαι πόσα; Τα δικά μου ... περισσότερα από 8 ... κι' ακόμα "πάνε"
μέσα στα ενυδρεία μας.
Στην συνέχεια λες ότι οι δίσκοι χρειάζονται άμμο.
Είσαι έμπειρος ... πέραν του ότι δώθηκαν απαντήσεις σε αυτό ... μπορείς να καταλάβεις εύκολα την διαφορά ... αρκεί να το θέλεις.
Όχι ότι θα ήταν ίσως καλύτερα με άμμο, αλλά ότι την χρειάζονται.
Εμένα αυτός ο τρόπος σκέψης που έχεις, μου φαίνεται εξαιρετικά απόλυτος.
Διατηρώ δίσκους τα τελευταία 4 χρόνια.
Κι' εγώ τα .... τελευταία 30.
Τόσο σε ενυδρεία με άμμο, όσο και σε ενυδρεία με ψιλό χαλίκι. ΠΟΤΕ δεν δημιουργήθηκε σε κανένα ψάρι πρόβλημα. Όλα μεγαλώσανε, όλα ήταν υγιέστατα, ζευγαρώσανε, μεγάλωσαν τα μικρά τους, και έκαναν και δισκάκια δεύτερης γενιάς.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητα του ποστ σου.
Μην βλέπεις την διαφορετική άποψη ... ως επιθετικότητα. Θα μπορούσα κι' εγώ να παρεξηγήσω την στάση σου .... αλλά αντ' αυτού σου εξέφρασα την απορία μου .
Στην τελική, αν δεν θέλεις, δεν το διαβάζεις και δεν απαντάς.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Επίσης να πω ότι ποτέ δεν είπα ότι ο Fun είναι άσχετος με το αντικείμενο, ή ότι δεν ξέρει τι λέει.
Με την απολυτότητα των απόψεων διαφώνησα, όπως διαφωνώ ΠΑΝΤΑ με οτιδήποτε είναι απόλυτο χωρίς περιθώρεια συζήτησης.
Τε σπα......... δεν έχω καμία διάθεση ούτε να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν,
Μη με βάζεις και μένα σε αυτή τη λίστα ... θα διαψευθείς.
ούτε να δημιουργήσω πρόβλημα τόσο στους χρήστες του φόρουμ, όσο και στον ίδιο τον χώρο που φιλοξενεί τις ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ.
Κάποιοι για παράδειγμα, κοντέψαν να βγάλουν λάθος ανθρώπους επαγγελματίες στον χώρο της αναπαραγωγής των δίσκων (εξαιρετικά επιτυχημένους) επειδή διατηρούν τους δίσκους τους σε χαμηλό ph για την διαδικασία της αναπαραγωγής και σε υψηλό ph για την διαδικασία ανατροφής τους.
Το ότι μερικοί θεωρούν τις απόψεις τους σωστές, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ, το να προσπαθούν σώνει και καλά να πείσουν ότι αυτοί έχουν δίκιο και οι άλλοι έχουν άδικο επειδή έχουν διαφορετική γνώμη και άποψη, ε αυτό προσωπικά με χαλάει λιγάκι.
Πως όμως μπορείς να διακρίνεις που βρίσκεται το σωστό και που το λάθος;
|
Θα ήθελα αν μπορείς ... μερικές πληροφορίες γι' αυτό που έγραψες για τους .... "εξαιρετικά επιτυχημένους στις αναπαραγωγές δίσκων" ... επειδή δεν το γνωρίζω.-
Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ τους συμφορουμίτες για τα καλά τους λόγια (ως προς το πρόσωπο μου).
|