Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #29  
Παλιά 26-12-10, 14:01
Το avatar του χρήστη WaterWaves
WaterWaves Ο χρήστης WaterWaves δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 24-03-2009
Περιοχή: Αττικη
Μηνύματα: 35
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ARIS1983 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ειπα οτι πουλατε ληγμενες μεμβρανες, απλος αναρωτηθηκα και αν γινοταν κατι τετοιο πιστευω οτι θα ηταν ανθρωπινο λαθος μιας και ειστε αριστοι επαγγελματιες, οσα λενε τα παιδια εδω στο φορουμ φτανουν τα καταλαβουμε με τι ανθρωπους εχουμε να κανουμε! Αλλοστε και μονο οτι ασχοληστε με το να γραφετε εδω μεσα σε οτι προβλημα υπαρχει σε σχεση με Α.Ο. αυτο διχνει οτι δεν σας ενδιαφερει μονο να πουλησετε! Εγω εχω σχηματισει την καλητερη γνωμη και γι' αυτο αγορασα απο την Waterwaves!
Σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια ...πλακα κανουμε με το ''ληγμενες μεμβρανες''

Απο κει και περα, αστοχια υλικου παντα μπορει να υπαρξει ...οι μεμβρανες TFC παραγονται με πληρως αυτοματοποιημενη διαδικασια που ελαχιστοποιει τις περιπτωσεις λαθους (δεν μπαινει χερι)

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ARIS1983 Εμφάνιση μηνυμάτων
Στο προβλημα μας τωρα! Εχω αυτο http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=29896 το flash kit!
H A.O. εχει δουλεψει 5ωρες περιπου εως εχτες το βραδυ που εκανα που εκανα ξανα μετρησεις! Παντα κανω flαshαρισμα για 1 λεπτο πριν ξεκινησω και για 1 λεπτο οταν ειναι να σταματησω την διαδικασια. Απ' οσο θυμαμαι οταν τοποθετησα την μεμβρανη, το μαυρο λαστιχο που εχει ηταν καπως τσαλακομενο και δεν παταγε σωστα γυρο-γυρο πανω στο πλαστικο εσωτερικα της θηκης!
Σε πρωτη φαση , κανε μια επιθεωρηση της μεμβρανης ...δες εαν εχει μπει σωστα (η μαυρη τσιμουχα ειναι λιγο στραπατσαρισμενη στην αρχη λογω του air vacuum αλλα ανοιγει μολις βγει απο το διαφανο φιλμ - ισως θελει και λιγο στρωσιμο με το χερι).Επισης βεβαιωσου οτι τερματιζει εντελως μεσα στη θηκη της.

Μπορει μετα τον παραπανω ελεγχο να θεωρησεις οτι τιποτε δεν διορθωθηκε (ενω διορθωθηκε).Καλο θα ηταν ομως να λειτουργησεις και παλι το συστημα και να ξαναπαρεις μετρησεις (μετα απο 30 λεπτα λειτουργιας).

Το επομενο που θα κοιταξουμε ειναι το flow restrictor ...

ΜΦΧ
Βασιλης
__________________
www.waterwaves.gr
Aquarium RO-DI units
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01562 seconds with 10 queries