Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-04, 20:00
Το avatar του χρήστη halvas69
halvas69 Ο χρήστης halvas69 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Πάτρα - Αγυιά
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην halvas69 Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην halvas69 Send a message via Skype™ to halvas69
Προεπιλογή

Ο χρόνος παραμονής των ψαριών στην σακούλα είναι ένας.
Ο ελάχιστος δυνατός.
Δεν υπάρχουν κανόνες, ιδιαίτεροι και αυτό γιατί υπάρχουν άπειρες διαφορές.

Από την ώρα που τα αγοράζεις (τουλάχιστον) σκέψου το πιό απλό, οι συνθήκες στην σακούλα μόνο χειρότερες μπορεί να γίνουν και όχι καλύτερες.
Θα την κατούρ...(μπιιιιιπ), θα την χέσ(...μπίιιιπ...), θα αλλάξει η θερμοκρασία της προς τα πάνω ή προς τα κάτω (μπορεί και πολύ γρήγορα) και το χειρότερο, θα τα ταρακουνήσεις κατά την μεταφορά (Τα τελευταία 2 θα τα Stressάρουν πολύ).

1) Πρόσφατα πήρα μερικούς ροδόστομους και έμειναν στην σακούλα τουλάχιστον 4 ώρες και όταν πήγα σπίτι έβαλα την σακούλα μέσα στο ενυδρείο (κλειστή), αλλά με πήρε ο ύπνος και έμειναν εκεί μέσα μέχρι το άλλο πρωί (σύνολο 11 ώρες στην σακούλα), έχασα τον ένα 3-4 ώρες μετά από την κανόνικη του είσοδο στο ενυδρείο.
2) Πέρσυ είχα πάρει μερικά γκαπάκια από την Αθήνα και έβγαλαν ταξίδι μέχρι την Πάτρα, σε ένα σακίδιο στην πλάτη μου, καλοκαίρι με τρελλή ζέστη και να τα κοπανάει ο ήλιος, πάνω στην μηχανή μου να χορεύουν Mambo από τους κραδασμούς και μετά από 3 ωρίτσες να είναι περδίκι στο ενυδρείο μου και να μου κάνουν συντροφιά για αρκετό καιρό.
3) Και τελευταίο και καλύτερο τα 8 σαλιγκαράκια (apple snail) που έγιναν βραστά μέσα στην σακούλα τους (καλοκαίρι γαρ) και ξεχασμένα μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι το πέρας του καφέ.

Στην ουσία πρέπει να κάνεις ότι μπορείς ώστε να παραμείνουν όσο το δυνατόν λιγότερο μέσα στην σακούλα ή τουλάχιστον όσο προστατευμένα μπορείς μέχρι να βρεθούν σε ενυδρείο.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01499 seconds with 10 queries