Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-11-10, 09:17
Το avatar του χρήστη thanasis76
thanasis76 Ο χρήστης thanasis76 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΣΥΡΟΣ!!!
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitris21 Εμφάνιση μηνυμάτων
το πιο εύκολο πράγμα είναι σε κάθε παρουσίαση να αρχίζουν όλοι τα μπράβο και τις χαρουλες για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας. έτσι θα έχανε όμως ο χώρος αυτός το σκοπό του.

θα διαφωνήσω μαζί σου σχετικά με τη βάση για δυο πολύ σημαντικά πράγματα.

1ον) δεν θα μπορούσες να βρεις χειρότερη θέση να βάλεις το κεντρικό ποδαρικό. καλύτερα να μην το έβαζες καθόλου παρά εκεί που το έβαλες. αν το ποδαρικό αυτό καταλήξει να ασκήσει πίεση στο ενυδρειο, το πιθανότερο είναι να έχεις πρόβλημα. το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι ότι το ενυδρειο σου είναι ξύλινο.

2ον) με αυτά τα δεσίματα περιορίζεις πάρα πολύ τη λειτουργικότητα της βάσης. είναι προφανές βέβαια ότι το δέσιμο αυτό έγινε συναρτήσει και της λάθος θέσης του ποδαρικού (ΙΜΟ).

ελπίζω να μην σου δημιουργήσουν πρόβλημα τα δυο θεματακια αυτά. αν πιστεύεις ότι μπορεί και να δημιουργήσουν νομίζω ότι είναι ακόμα νωρίς να τα διορθώσεις
σε ευχαριστω για τις παρατηρησεις...
για το ποδι οπως λες στην μεση εχεις δικιο αλλα δεν νομιζω οτι θα ασκησει πιεση στο ενυδρειο στο σημειο εκει.
το ενυδρειο εχει ξυλο παχος 15mm και θα μπει αλλο ενα 15 mm στην βαση...
πιστευεις οτι θα εχω προβλημα???
τα δεσιματα τα εβαλα ετσι για να δεσω τα ποδιαρια βασικα και κατα δευτερο λογο για το σχεδιο που θα κανει το ξυλο που θα μπει για ραφακι....
στο ραφι θα μπουν τροφες, τσιμπιδες, αποχη και γενικα μικρο πραγματα...

πες μου αν νομιζεις πως θα εχω προβλημα με το μεσαιο ποδαρι... δεν ηταν να βαλω καθολου, απλα το εβαλα για καλητερο δεσιμο των αλλων ποδιων....
ευχαριστω....

Page generated in 0,01370 seconds with 10 queries