Προσεχε τα σκαμπανεβάσματα του PH διότι
1) Στρεσσάρεις τα ψάρια διοτι η μεταβολή απο 7.4 σε 6.5 ειναι μεγάλη οταν γινει αποτομα
2) Με την ιδια ανθρακική σκληρότητα και με χαμηλότερο PH δηλητηριάζεις τα ψάρια με το CO2.
Κατι αλλο τωρα:
Παράθεση:
Τα υγρά αυτά καλύτερα πέταξέ τα, γιατί με KH 14 είναι πολύ δύσκολο να 'κουνήσουν' το ph σου, αν το κουνήσουν όπως είδες και εσύ είναι πρωσορινό
|
Γιώργο δεν διαφωνω με αυτο που λες αλλα να σημειώσω οτι το ΚΗ δρα ως εμποδιο αποκλειστικά για το CO2 οταν θέλουμε να κατεβάσουμε το PH. Τα υγρα οπως το PH-minus δεν επηρεάζονται μονο απο την ποσότητα των ανθρακικών αλάτων αλλα απο ολους τους buffers του νερου δηλαδή απο την TH(total hardness).