Γεια σας και απο μενα.
Τις πρωτες μερες παρατηρηται μπορω να πω μια μεγαλη παραγωγη η οποια σταδιακα πεφτει , αυτο μπορει να γινεται γιατι η θερμοκρασια τις φιαλης ειναι αρκετα υψηλη ή εχεις βαλει πολυ μαγια .
Εαν θελεις μεγαλυτερη διαρκεια με μικροτερη κατα μεσο ορο παραγωγη βαζεις περισοτερη ζαχαρη και λιγοτερη μαγια.
Τωρα ενα δικο μου ερωτημα που εαν υπαρχει κανενας Χημικος θελω την απαντηση του.
CO2 μπορουμε εκτος απο μαγια και ζαχαρη να εχουμε και απο την αναμιξη μαρμαροσκονης και κεζαπ.
Δεν το εχω δοκιμασει διοτι και μονο η μυρωδια του κεζαπ ειναι εντονη και εχω 1 τερατακι στο σπιτι που τα πειραζει ολα.

Παντως ειναι καλυτερη λυση η χειροτερη?

Μαζι με το CO2 παραγωνται και αλλες ουσιες?

Τεχνικος ειναι εφικτο , η χημικη αντιδραση αυτη ειναι εφικτη?