Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #932  
Παλιά 30-09-10, 02:53
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 26-05-2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Μηνύματα: 3.551
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, 2 φίλοι από Λήμνο (μάλλον οι μοναδικοί ενυδρειόφιλοι του νησιού), ζητούν κανένα φυτάκι: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44159
οπότε όποιος μπορεί να κλαδέψει, ας φέρει στη συνάντηση και τα δίνουμε σε όποιον προσφερθεί εθελοντικά να αναλάβει την αποστολή τους.
....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maikl Εμφάνιση μηνυμάτων
Για οσους ερθουν στη συγκεντρωση ισως τους ενδιαφερει
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44186 "Ζητούνται κλαδεματα οτι προερειστε-Οι Θεσσαλονικεις προς Βεροιεις (ή και αναποδα...)"
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από olga Εμφάνιση μηνυμάτων
Να επισημανω και γω οτι Δευτερα θα στειλω δεματακι για την κοπελα στο Βολο,οποτε βαλτε κανενα ματσακι στην ακρη και γι'αυτην....
μην παει αδειο το πακετακι,θα πληρωσει που θα πληρωσει κουριερ,ας ειναι γεματο τουλαχιστον. Αν υπαρχει και καμια ανουμπια γιατι δεν εχω να της στειλω..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lingistis Εμφάνιση μηνυμάτων
τώρα μην με μαλώσετε... αλλά εάν υπάρχει κανα κομματάκι ανούμπια για το κιχλιδοενυδρείο μου
(δυστηχώς δεν βρήκα από εκει που περίμενα)
Kαλά ρε φαταούλες, άλλος έχει το όνομα κι άλλος την χάρη. Μια φορά είπαμε να μην μοιραστούμε φυτά, για να τα στείλουμε Λήμνο και τι έγινε???
Ένας (1) -ο kingrim- προσφέρθηκε να δώσει και τρεις (3) ζητήσατε.
Για να μπορούσαμε να καλύψουμε σε μια συνάντηση Λήμνο, Βέροια, Βόλο και Φλώρινα, θα έπρεπε αντί για ενυδρεία να είχαμε φυτώρια και θερμοκήπια.

ΥΓ: Τι να σε μαλώσουμε βρε Γιάννη, μετά το καλοκαίρι, όλοι φυτά ψάχνουμε.

--------------------------
Θέλω επίσης να καταγγείλω το μέλος (και παλιοχαρακτήρα) zipo, του οποίου η υπογραφή παραβιάζει κατάφωρα τους κανονισμούς του φόρουμ,
οι οποίοι ρητά απαγορεύουν την διαφήμιση υπηρεσιών και καταστημάτων, όπως φαίνεται εδώ:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44263
Signatures should not: · Advertising commercial and non-commercial products or services, by placing links or banners in the signature is prohibited.
Σε αντίθεση με την δική μου υπογραφή, που για να κατηγορηθεί για διαφήμιση, θα χρειαστεί αποκρυπτογράφηση με την συσκευή "αίνιγμα".
 
Page generated in 0,01707 seconds with 10 queries