γεια σασ!!!!!!!! εχω πολλεσ ερωτησεισ για τα ενυδρεια (ειμαι εντελωσ αρχαρια)
φυσιολογικό
ξερει κανεισ κανα καλο πετ σοπ στο ηρακλειο κρητησ ???
επισησ τι ειναι το ποστερ ενυδρειου πρεπει να παρω και τετοιο???
ειναι ενα εκτυπωμενο σχεδιο, μουσαμας ή πλαστικό συνήθως που το κολλάμε στην πλάτη του ενυδρείου
το χρυσοψαρο που εχω τωρα ειναι 6-7 εκατοστα , θα την παλεψει με αλλο ενα μικρο σε 50 λιτρα ενυδρειο????
αν είναι μόνος του με αρκετά φυτά, θα κάνει πάρτι
μηπωσ ειναι καλυτερα να στρωσω με αμμωνια???
άνοιξε αγγελία για μπόλι. το να στρώσεις με αμμωνία και όχι με τροφή μόνο μπελάδες θα σου φέρει. σου συστήνω να βγάλεις τον ψάρακα και να τον βάλεις αμέσως στο άστρωτο αλλά μεγαλύτερο ενυδρείο, θα είναι πολύ πιο καλά εκεί. πρέπει να κρατάς σταθερές τις συνθήκες νερού με αλλαγές. αντιχλώριο βάζεις;
και αν ναι τι θα κανω με τον μικρο αυτεσ τισ 3 βδομαδεσ
(τωρα ειναι σε 9λιτρο και δεν ξερω αν θα την παλεψει και πολυ)????
δες πιο πανω
επισησ εχει καποιοσ να προτινει κανα καλο και φτηνο ενυδρειο??
δες τα ενυδρεία της τετρα, κομπλε σετ. 60λιτρα ότι πρέπει. εσυ βάζεις διακοσμητικά. περιλαμβάνει αεραντλία,θερμοστάτη, φίλτρο κτλ κτλ εξωτερικό φίλτρο δεν χρειάζεσαι για αυτά τα λίτρα
ειναι καλυτερο να το παρω πακετο (ενυδρειο-φιλτρο) η ξεχωριστα??
αν παρεις σετ εχεις το πλεονεκτημα του να μην ψαχνεσαι. αν παρεις ξεχωριστα εχεις περισσοτερες επιλογες
για τα χρυσοψαρα χρειαζεται θερμοστατησ???
αν κανει κρυο στο δωματιο, ναι
επισησ μπορειτε να μου προτεινετε μικρα αληθινα φυτα που να μενουν στην επιφανεια??? και χρειαζεται λαμπα για αυτα?? (ο χωροσ φωτιζεται αρκετα)
βαλε αυτα που σου ειπαν πιο πανω αλλά και egeria densa, ceratophyllum demersum foxtail, anubias barteri var nana που δεν εχουν πολλες απαιτησεις. ουτε φωτισμό θέλουν
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και σορυ για τισ πολλεσ ερωτησεισ
αλλα με οσα διαβαζω δεν ξερω τι να κανω!!!!
και αυτό φυσιολογικό