αμα σας πω τωρα οτι δεν τα εχω κανει σουπα μεσα στο κεφαλι μου, θα σας πω μεγαλο ψεμα, μετα απο ολα αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα....
οπως σας ειπα στο προηγουμε ποστ, ειχα εναν μονομαχο, και λεω ειχα, γιατι δεν εχω πια και ευθυνομαι εγω σε μεγαλο μερος για αυτο.
θελω να με βοηθησετε για αρχη να βγαλω την σουπα απο το κεφαλι μου...
αυτη την στιγμη στο 80 λιτρο μου εχω:
2 μονομαχινες(δυστυχως δεν ξερω τα ειδη τους)

4 γκλασφις(δυστυχως σημερα διαβασα τι περνανε τα ψαρακια αυτα.....)

2 γατοψαρα(δυστυχως δεν ξερω το ειδος του πρωτου και το δευτερο αυτο που ξερω οτι μεγαλωνει πολυ..και ειναι μαυρο με απρες βουλες εχει και μεγαλα μουστακια, κοινος ειναι σαν κατσαριδα!!)

και τελος 1 αλγοφαγο γλυφτη (τον χρυσο)
αυτα μεταξυ τους προβληματα συμπεριφορας και επιθετικοτητας τουλαχστον δεν εχουνε...
1. λοιπον, το 80λιτρο, θα μεινει να δεχεται τις μονομαχινες μεσα, η ερωτηση μου ειναι, ποσες μπορει να δεχτει το ενυδριο μου ωστε να συνυπαρξουν αρμονικα???
2.θα αγορασω ενα ενυδριο 30-40 λιτρων, οπου θα στρωθει κανονικα, θα τοποθετηθουν φυτα και ξυλο, ωστε να ειναι ενας σωστος χωρος για να ζησει ενας μονομαχος.
σε αυτο ομως το ενυδριο θα γινει ζευγαρωμα της μιας μονομαχινας που ηδη εχω με τον μονομαχο οπου εχει η κοπελα μου....(Υ.Γ. εχω διαβασει αναλυτικα τι και πως πρεπει να γινει για το ζευγαρωμα, οπου θα εφαρμοστουν κατα γραμμα.....)
και απο την γεννα θα κρατησω εναν μονομαχο οπου και θα ζησει στο ιδανικα φτιαγμενο περιβαλλον για αυτον!(το 30 λιτρο εννοω)
τωρα θα μου πειτε, ωραια και τι θελω?
ελα μου ντε?
δεν ξερω τι θελω, αμα ηξερα δεν θα σας ρωτουσα!!!!
βρησκετε καποιο λαθοσ σε αυτα που λεω?
κατι δεν λεω σωστα?
καποια ιδεα που ισως θα με βοηθουσε?
Υ.Γ χρωσταω της μετρησεις απο 80 λιτρο μου, το ξερω απλα δεν προλαβα ακομα να παρω τα τεστς
-------------------------
και μολις εμαθα τι ειναι η θυλικια μου... ειναι
Betta rutilans!! μολίς μαθω και τον αρσενικο, θα σας πω!!
-------------------------
και κατα 99% ο αρσενικος μου ειναι BETTA SPLENDENS
(αν δεν κανω λαθος, σας πληροφορησα σωστα....)
περιμενω απο εσας τωρα οποια βοηθεια μπορειτε!!!
να ειστε καλααααααααααα!