Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-07-10, 01:43
Το avatar του χρήστη kostas82
kostas82 Ο χρήστης kostas82 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κ.κηφισιά Αττική
Προεπιλογή

καλησπερα και απο μενα ...μια παρ. η eheim compact 3000 εχει 95 ευρω και στους 130 ποντους υψος ανεβαζει 2500λ νερο ,σε μενα, την αγορασα προσφατα καλη αντλια... Αν δεν βιαζεσαι παρε τα μετρα που θες πηγαινε σε ενα σιδερα να σου φτιαξει με κιλοδοκο μια βαση(100-150ε) .(θα ειναι και πιο αξιοπιστη απο το συνθετο) ντυστη με ενα ωραιο ξυλο(100-200ε αναλ. το ξυλο) να μπει και το σαμπ απο κατω (ολα μαζεμενα)γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα μετανιωσεις που δεν θα ειναι οπως το θες και θα ξενερωσεις.(Εγω αυτο επαθα ξεκινησα με εξωτ. φιλτρο(200ε) και μουφα βαση και δεν μου αρεσε και εκατσα και εφτιαξα ξανα απο κιλοδοκο ,εφτιαξα σαμπ και ειναι πολυυυ καλυτερα απο πριν ομως μου εμειναν τα πραγματα και αυτο ειναι διπλα εξοδα και αν ειχα προνοησει να εχω τρυπησει τον πατο θα ειχα γλυτωσει και τις εξ.υπερχιλεισεις (280ε). )Το υψος του πυργου νομιζω πως πρεπει να ειναι μισο εκατοστο πιο κοντο απο εκει που θα θες να διατηρειται η επιφανεια του νερου, αν η επιφανεια θα ειναι 5 εκ.απο το χειλος, τοτε 5,5εκ. ο πυργος απο το χειλος.Στο σκιμμερ καλα σου λενε χτυπα ενα καλο
Main display800l , Sump 200l
Lighting : DIY custom multichip led
Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo ,
Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy
Cooling Tr
20, Heating Eheim Jager
Auto top off DIY , ROWw

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01389 seconds with 10 queries