Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #51  
Παλιά 29-06-10, 23:57
Pallios Ο χρήστης Pallios δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 30-04-2010
Περιοχή: Κύπρος
Μηνύματα: 39
Προεπιλογή

Είναι εντυπωσιακό το πως καταφέρατε να μπλέξετε τόσο πολύ το θέμα. Πραγματικά έχω την εντύπωση πως όλοι συμφωνείτε στο πως είμαστε όλοι εναντιών στα γενετικά τροποποιημένα ή τεχνητές μεταλλάξεις ή όπως αλλιώς το αναφέρατε εδώ μέσα. Επειδή είμαι γνώστης λόγο σπουδών και επαγγέλματος των πιο πάνω θεμάτων προσπαθώ να βρω απο που να ξεκινήσω να βάλω τα πράγματα στην θέση τους και δεν βγάζω άκρη.

"Όλοι λέτε το ίδιο πράγμα"

Απλά κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι (georgarask και panos) σε θέματα αναπαραγωγών (μεταξύ διαφορετικών υποειδών ή χρωματικών ποικιλιών) που γίνονται μέσα σε εργαστήρια και δεν υπάρχουν στη φύση. Κάποιοι πάλι είναι πιο ανοιχτόμυαλοι στην προσέγγιση τους πάνω σε αυτό το θέμα (Raven). Το σωστότερο είναι σαφέστατα το πρώτο. Εξάλλου η φύση ποτέ δεν λαθεύει και για να μην δημιούργησαι αυτές τις γαρίδες στην φύση κάτι θα ήξερε. Όμως και το δεύτερο δεν είναι λάθος εφόσον οι γαρίδες μείνουν μέσα στα ενυδρεία και δεν ελευθερωθούν στη φύση. Αν ελευθερωθούν στη φύση τότε μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα.
Το θέμα με τον υβριδισμό το κάλυψε άψογα ο Tolis και δεν νομίζω να χρειάζεται να αναφέρεται ο συγκεκριμένος όρος, εκτός αν έχει υπόψη του ο Raven γαρίδες που έγιναν με διασταύρωση μεταξύ διαφορετικών ειδών οπόταν καλό θα ήταν να τις αναφέρει. Αν τις έχεις αναφέρει ήδη συγνώμη δεν το πρόσεξα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01331 seconds with 10 queries